Cullera

Actualitat
12/07/2019
La piscina municipal coberta de Cullera obri al públic
La piscina municipal coberta de Cullera obrirà les seues portes oficialment el pròxim 15 de juliol. Així ho va anunciar l'alcalde de la localitat, Jordi Mayor, durant la recepció de les obres de la primera fase del Centre Municipal d'Esports, el passat 4 de juliol.

Actualitat
12/07/2019
Rutes guiades en anglés
Cullera internacionalitza els seus itineraris amb rutes guiades en anglés

Esports
12/07/2019
Cambio de presidencia en el C.A. Cullera
El C.A.CULLERA, tuvo el viernes 21 de junio su reunión anual en la que entre otros temas se trató el cambio de presidencia del club que hasta ahora recaía en la persona de Hugo FONT y que a partir de ahora recaerá en Gemma Gómez .

Col·laboracions
11/07/2019
Alejandro Malaspina
Alejandro Malaspina o también Alessandro Malaspina fue una marino muy importante en su época, pero muy olvidado tanto él como su famosa expedición. Aunque no de la misma manera pero es un caso parecido al de Blas de Lezo, uno de los marinos más importantes de España (quizá hasta hoy el más grande), pero también olvidado, en su día ya le dediqué un articulo.

Actualitat
11/07/2019
Desmantellen a Cullera una banda dedicada a falsificar xecs d'empreses
La Guàrdia Civil va detenir a Cullera a nou persones membres d'una organització criminal que es dedicava a falsificar xecs i pagarés que emetien diverses empreses amb seu a tot el territori nacional. Els detinguts, d'edats compreses entre els 43 i els 68 anys, van arribar a estafar fins a 220.000 euros amb aquesta activitat il·lícita. Han estat acusats de múltiples delictes contra el patrimoni, entre els quals destaquen el blanqueig de capitals, estafa, falsedat documental i pertinença a organització criminal.

Esports
12/07/2019
Nova etapa al CF Cullera: Fernando Palero, nou president del Club
Fernando Palero (president); Miguel Torres (vicepresident 1r); Jose Luis Renart (vicepresident 2n); Carlos Marí (vicepresident 3r); Alfredo Grau (tresorer); Enrique Sanz (secretari); i els vocals Encarna Aguado; Luis Bermejo; José Fernández; David Iznardo; Antonio Miguel; Leonardo Molla; David Nicola; Bernardo Ripoll; Rosa Solanes i Antonio Vidal.

Notícies 25 - 30 de 72
  << Anterior 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Següent >>