Actualitat Cullera

11/07/2019
La Policia Local de Cullera multarà els qui embruten carrers i espais naturals
L'Ajuntament de Cullera ha advertit que esta legislatura que inicia ara la seua marxa tindrà tolerància zero amb els qui embruten els carrers i els espais naturals.

11/07/2019
Estudiants Erasmus netegen el cordó dunar de l’Escollera
Al voltant de 40 estudiants Erasmus han participat recentment en una retirada de deixalles al cordó dunar de la platja de l'Escollera de Cullera. L'acció ha estat duta a terme per l'AEGEE-Fòrum d'Estudiants Europeus en el marc de la trobada internacional que han celebrat a la capital turística de la Ribera amb la col·laboració de la regidoria de Joventut.

12/07/2019
El Teorema de Rolle
El Teorema de Rolle que sí va saber resoldre en la prova de selectivitat Miquel Aparici i Domingo, alumne de l’IES Joan Llopis Marí.

11/07/2019
Manifestació per a l'Orgull LGTBI
L'ajuntament vol visibilitzar la defensa dels drets de la comunitat i demana que no es faça «ni un pas enrere»

11/07/2019
S’intensifica la vigilància als camps per evitar els robatoris de melons
L'Ajuntament de Cullera ha activat la iniciativa 'Que no ens toquen els melons', la campanya de vigilància de les terres del terme municipal on es produïxen melons i melons d'Alger, una de les fruites d'estiu més esteses en el camp cullerenc.

15/07/2019
Cullera s'adherix a la marca Tour and Kids per a fomentar ofertes turístiques per a quan es viatja amb xiquets
La localitat de Cullera s'ha adherit al Club de Producte de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, creat per l'Associació de Turisme Familiar, a través de 'Tour and Kids', una marca orientada a estructurar l'oferta turística, difondre-la, comercialitzar-la i crear un producte adaptat a les famílies, tot amb el seu particular segell de qualitat.

Notícies 19 - 24 de 25
  << Anterior 1   2   3   4   5     Següent >>