Actualitat Cullera

12/07/2019
Rutes guiades en anglés
Cullera internacionalitza els seus itineraris amb rutes guiades en anglés

11/07/2019
Desmantellen a Cullera una banda dedicada a falsificar xecs d'empreses
La Guàrdia Civil va detenir a Cullera a nou persones membres d'una organització criminal que es dedicava a falsificar xecs i pagarés que emetien diverses empreses amb seu a tot el territori nacional. Els detinguts, d'edats compreses entre els 43 i els 68 anys, van arribar a estafar fins a 220.000 euros amb aquesta activitat il·lícita. Han estat acusats de múltiples delictes contra el patrimoni, entre els quals destaquen el blanqueig de capitals, estafa, falsedat documental i pertinença a organització criminal.

11/07/2019
La Guàrdia Civil intervé més de 2.000 plantes de marihuana al Raval de Cullera
La Guàrdia Civil de Cullera va intervenir, en una operació antidrogues realitzada a Cullera el passat mes de juny, més de 2.000 plantes de marihuana. L'institut armat va detenir dues persones.

11/07/2019
Comencen les obres del Pont de Ferro per a convertir-lo en un mirador sobre el Xúquer
Cullera ha començat les obres de rehabilitació integral del Pont de Ferro, el viaducte metàl·lic més antic de la Ribera. L'objectiu de l'actuació és convertir l'emblemàtica infraestructura en un mirador sobre el riu Xúquer, un nou concepte que posarà en valor un pont que en estos moments presenta un estat de degradació important com a conseqüència d'anys en què no s'ha actuat sobre el mateix.

11/07/2019
La Policia de Cullera intercepta a tres conductors baix els efectes de l'alcohol
Un d'ells va donar a més positiu en drogues i dos no tenien permís de conducció

12/07/2019
La mitjana d'ocupació turística en juny s'acosta al 70% en Cullera
El turisme de Cullera manté el pols en l'inici de la temporada alta. L'ocupació al juny va fregar el 70% en un mes en què tradicionalment la segona quinzena —coincidint amb les vacances escolars– sol ser més forta. La xifra és similar a la de l'any passat.

Notícies 13 - 18 de 25
  << Anterior 1   2   3   4   5     Següent >>