Llaurí

Gràcies per la vostra confiança.
Gràcies per la vostra confiança.
12/07/2019
Per als que en un moment donat de la nostra vida decidim formar part d´una candidatura i presentar-nos a les eleccions, és un orgull molt gran ser elegits per la gent del teu poble.

No és la primera vegada que sóc alcaldessa, el PSOE sempre ha guanyat les eleccions, unes vegades hem governat, altres hem estat treballant des de l´oposició, però des de fa anys que el poble de Llaurí no s´havia manifestat de forma tan clara.
Després d´anys de treball, hem aconseguit ser recolzats a les urnes amb majoria absoluta, els electors han triat la forma de govern monocolor, amb el PSOE al front.
Fa quatre anys ens presentàrem a les eleccions amb un programa electoral que complirem, eixes accions han sigut valorades pels electors i eixe resultat s´ha traslladat a les urnes. Des de la gestió que ens avala, ens hem presentat a les eleccions de 2019 amb un programa que segueix les mateixes línies, de seguir avançant en tots els aspectes que heu valorat i anar sumant-ne més.
Ara que ens heu tornat a elegir amb més recolzament que mai, tenim una nova etapa per davant de molta feina, quatre anys per a seguir portant endavant les propostes que vosaltres heu triat majoritàriament a l´hora de votar, i estic segura que les portarem a terme totes conforme hem fet en la legislatura anterior.
La gent del poble ha valorat un equip que ha donat la cara durant la legislatura resolent els problemes de la gent, que ha estat al costat de col·lectius i associacions recolzant-los en les seus actes, que ha sabut treballar mirant sempre pel benestar de les persones, que ha tingut com a única prioritat millorar la vida dels llauriners i llaurineres, que ha transformat el municipi i l´ha dotat de noves infraestructures i que ha proposat sempre accions que es poden complir.
Ara anem a continuar amb eixa línia de treball, mirant sempre pels interessos de Llaurí, millorant el que ja tenim i governant per a tots com sempre hem fet.
Ens heu dit que quan els socialistes governem, Llaurí avança, i nosaltres assumim eixe mandat per a esta nova legislatura on els grans protagonistes seran Llaurí i la seua gent.
Vull donar les gràcies a tota la gent que ha confiat en el PSOE, agrair també el treball d´un gran equip de dones i homes, uns que formen part de la candidatura i altres que han treballat amb nosaltres perquè creuen en el projecte que està fent avançar Llaurí i com no, un especial agraïment als que m´han educat en els valors socialistes.
Eixa confiança que em dona la gent del poble, els meus companys i els que m´estimen, fan que en esta nova legislatura que acaba de començar tinga més força i il·lusió que mai en assumir l´alcaldia.
Anem tots de la mà i segur que d´ací quatre anys podreu sentir-vos novament orgullosos d´este gran equip.
Ana González Herdaro.
Alcaldessa de Llaurí.