Actualitat Tavernes

Detinguts mentre robaven
12/07/2019
Detinguts mentre robaven en una constructora de Tavernes de la Valldigna

Agents de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna frustren un robatori en una empresa del sector de la construcció, situada a la partida del Teularet, després de sorprendre a dos presumptes lladres després de trencar el cadenat de la nau i amb diferents eines  a punt per ser carregades en una furgoneta.
Un home de 46 anys i un jove de 20, tots dos de nacionalitat romanesa, van ser arrestats com a presumptes autors d'un robatori amb força. A més, la Guàrdia Civil va localitzar a l'interior de la furgoneta dels sospitosos eines de dubtosa procedència i documentació d'un tercer sospitós que hauria fugit al adonar-se de la presència policial.
Els fets van passar a la mitjanit del passat 24 de juny quan l'amo de l'empresa va alertar la Guàrdia Civil d'un possible robatori en la seua nau en haver saltat l'alarma. La persona va informar que dies abans ja havia rebut un altre avís de l'alarma però que a l'acudir no estava res forçat.
La patrulla desplaçada en un primer moment al lloc va sorprendre un jove intentant fugir en una furgoneta, model Citroën Xsara Picasso. Després d’ interposar el vehicle patrulla tallant-li el pas, van procedir a la seua detenció. Els agents van comprovar també que el cadenat de la nau estava fracturat.
Així mateix, una altra patrulla va localitzar a un segon sospitós quan fugia cap a una zona de matolls. El presumpte lladre, de 46 anys, va ser trobat finalment amagat entre uns esbarzers.
Els lladres tenien ja nombrosos objectes i eines de la constructora a l'entrada del magatzem, suposadament preparats per ser carregats a la furgoneta. La Guàrdia Civil tracta ara de localitzar un tercer implicat en el robatori, que ja està identificat, i que va fugir en veure arribar els agents.