Actualitat Tavernes

170 esportistes són homenatjats en la XX Festa de l’Esport
170 esportistes són homenatjats en la XX Festa de l’Esport
12/07/2019
La XX Festa de l’Esport, organitzada per la regidoria d’Esports, ha premiat i reconegut la trajectòria dels esportistes vallers més destacats durant esta temporada.

Al 2019, vora 170 esportistes, nominats pels distints clubs esportius de la ciutat, van rebre un guardó commemoratiu pels èxits aconseguits, l’esforç realitzat i per haver portat amb orgull el nom de Tavernes a tot arreu.
També va hi haure un reconeixement honorífic als esportistes que han aconseguit majors èxits a les competicions autonòmiques o estatals: Rafa Diez, pilot de motos que es va proclamar subcampió territorial el passat any; Iván Meló i Júlia Cremades, medallistes en el Campionat d’Espanya de kick-boxing; Clara Gascon, jugadora de tenis que s’ha proclamat campiona autonòmica en dobles en categoria aleví; l’equip aleví femení del CB Tavernes, actuals campiones autonòmiques de la categoria; i per últim, reconeixement honorífic conjunt al Centre Ocupacional IntegraValldigna i el col·legi Patronato San José per la posada en marxa del projecte ‘Enllaçant la vida’.
Per a tancar la gran festa de l’esport valler es van lliurar cinc premis especials per la dilatada carrera o la seua implicació en l’esport valler. Així van ser distinguits: Ramon Àlvarez, qui este 2019 ha estat campió autonòmic, estatal i líder de la Copa Espanya en la modalitat de marxa nòrdica; Jose Ángel Vercher ‘Monget’, per la seua tasca a la UE Tavernes des de fa molts anys; Francisco Felis ‘Gato’, per tota una vida lligat a l’halterofília de Tavernes; Francisco Clar ‘Paco dels bous’, en reconeixement a la seua dedicació i promoció del rugbi valler; i a l’empresa ALPESA S.L. pel suport i recolzament als clubs i activitats esportives del municipi.