Actualitat Tavernes

El restaurant El Vermut, de la Pobla de Vallbona, guanya el III Concurs d’arròs de vigília
El restaurant El Vermut, de la Pobla de Vallbona, guanya el III Concurs d’arròs de vigília
12/07/2019
L’arròs elaborat pel restaurant El Vermut, de la Pobla de Vallbona, ha sigut proclamat pel jurat com el millor d’entre els 30 restaurants participants al III Concurs professional d’arròs de vigília celebrat el 10 de juny a la platja de Tavernes.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (ACEPLAT) i l’organització Fem Terreta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, han estat els organitzadors dels concurs desenvolupat a l’avinguda de la Marina.
El restaurant El Vermut ha sigut guardonat amb 1.000 euros, un diploma i un davantal dissenyat per Patricia Peiró. El segon premi atorgat al restaurant Amadeus de Xeraco (500 euros més els obsequis anteriors) i el tercer premi va ser per al restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell (200 euros més els obsequis).  L’alcalde valler, Jordi Juan, i regidors de la corporació municipal van lliurar els premis als guanyadors.
Durant el matí els cuiners i cuineres de diferents prestigiosos restaurants de Tavernes i del territori valencià van cuinar el tradicional arròs valler que està elaborat amb panses, cigrons i pilotes d’abadejo.
La gran novetat de la tercera edició ha sigut la elaboració de diversos calders d’arròs de vigília sense gluten, per això la presidenta de l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana (ACECOVA), Eugenia Canalías, va donar suport a esta iniciativa amb la seua presència.