Notícies

Falles
15/02/2018
Programa de Festes- Falles 2018
Activitats organitzades per Junta Local Fallera de Cullera i patrocinades pel M.I.Ajuntament de Cullera, amb la col.laboració de les Regidories de Falles, Cultura, Esports, Serveis Exteriors, Turisme, Joventut, Patrimoni i Festes. Agraïment especial per la seua col.laboració a la Policia Local, rotecció Civil, Guardia Civil i Bombers. JLFC informa que qualsevol acte està subjecte a canvis per permisos, oratge o viabilitat.

Salut
15/02/2018
Prevenir la ceguera está en tus manos (parte I)
En este artículo vamos a abordar conceptos básicos sobre la retina y cómo prevenir ciertas patologías

Actualitat
14/02/2018
Cullera presenta en Fitur el seu projecte de promoció internacional
El creixement del turisme internacional a Cullera ha impulsat l'ajuntament a dur a terme un programa de promoció en l'estranger. A través de l'Airplan-e ja s'estan efectuant accions a França, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, Holanda i Suïssa. És una de les novetats que el municipi riberenc presentà en Fitur 2018, la fira més important del sector que ha tingut lloc a Madrid i en la qual la ciutat tornà a estar present en l'stand de la Comunitat Valenciana. L'objectiu de l'Airplan-e és donar a conéixer la marca Cullera a través del producte de sol i platja en aquelles destinacions amb vols directes a l'aeroport de Manises.

Col·laboracions
14/02/2018
Fiesta S. Antonio Abad. Cullera 2018
Con gozo y alegría, el domingo día 21 de enero del presente, celebramos al Santo Titular de nuestra parroquia y patrono de nuestra barriada de Sant Antoni de la Mar, protector de los animales. Es uno de los santos del santoral de la Iglesia más simpático: nuestro amigo San Antonio Abad, más popularmente, “Sant Antoni del Porquet”.

Política
14/02/2018
En defensa del sector agrícola valencià
Durant el passat mes de gener, Compromís va iniciar a través de la Direcció General de Medi Ambient, les reunions amb implicats en la gestió de la palla de l’arròs, per tal de valorar adequadament com s’ha tractat en la campanya de 2017 la palla de l’arròs, com ara Miguel Minguet, de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA), i José Fortea, de la Comunitat de Regants de Sueca, així com representants de la Sectorial d’Agricultura dels pobles arrossers de l’entorn de l’Albufera, com són Cullera, Sueca, València o Albalat.

Actualitat
14/02/2018
Ruegos y preguntas del pleno de Alzira
El sector agrario de Alzira se posicionó en el último pleno de Alzira para hacer un ruego en nombre de todo el sector agrario alcireño, tal y como se transcribe a continuación:

Notícies 1 - 6 de 118
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20     Següent >>