Notícies

Actualitat
15/05/2017
Milers de fidels acompanyaren la Moreneta en la “Pujà” de 2017
Milers de fidels i cullerencs acompanyaren a la seua patrona, Nostra Senyora de l’Encarnació, coneguda com la Mare de Déu del Castell o la Moreneta, abans de tornar al seu santuari. L'acte tancava les Festes Majors de 2017, que s'han caracteritzat per ser unes de les més participatives dels últims anys, segons les dades facilitades des de la regidoria de Festes. De fet, durant el pont de maig, la presència de visitants es va notar en els actes programats, especialment en la Nit de l'Aurora.

Actualitat
15/05/2017
L'Inter "A" ofereix el títol de Campions de la Lliga a tota Cullera
La Junta directiva del club de Rugbi, i el seu president Vicente Nácher, al capdavant, amb alguns històrics, membres de l'escola de rugbi cullerenc i la primera plantilla al complet, oferien el títol de Lliga a tota la població el passat 10 d'abril. El capità dels "gats blaus", Rafa de la Torre va fer el lliurament simbòlic del trofeu a la màxima autoritat de la Vila, al saló de plens de la Casa Consistorial.

Actualitat
15/05/2017
La processó del Divendres Sant ompli la Vila
Multitud d’espectadors ocuparen els carrers del centre històric de Cullera en la nit del Divendres Sant, amb motiu de la processó del Sant Soterrament. Les bandes de cornetes i tambors van acompanyar les sis confraries locals que, amb gran solemnitat, desfilaren amb els seus passos pel cor de la Vila.

Actualitat
15/05/2017
La Diputació Invertix 330.000 euros en la Tercera edat
Cullera acabarà la reforma de la Residència Municipal de la Tercera Edat gràcies a la concertació de places amb la Generalitat. L'Ajuntament ha conclòs la negociació amb el govern autonòmic perquè siga este últim el que assumisca el cost per usuari que fins ara ha hagut de pagar el consistori amb recursos propis. L'anunci el feia el mateix alcalde, Jordi Mayor, durant la visita del president de la Diputació, Jorge Rodríguez a la residencia municipal, el darrer 24 d’abril. Mayor explicava que eixe estalvi permetrà dur a terme la tercera fase de les obres d'adequació a la normativa i, per tant, garantir la continuïtat del servici. Fins ara era el municipi el que pagava la diferència entre el que abonen els usuaris i el que cal liquidar a l'empresa gestora del centre, un cost que ascendix aproximadament a mig milió d'euros anuals.

Política
15/05/2017
86é aniversari de la II República a Cullera
El passat divendres 14 d’abril, els Joves Socialistes de Cullera celebraren el 86é aniversari de la Proclamació de la II República a Cullera. L’acte començà amb balls populars a les portes de la Casa del Poble del PSPV-PSOE de Cullera, a càrrec de la Colla Pas Pla que amenitzà amb quatre balls valencians que reberen l’aplaudiment del públic assistent.

Festes Poble
15/05/2017
Balanç de les Festes Majors
Pere Manuel: «Hem retornat el prestigi a les nostres celebracions, que tornen a ser per a tots»

Notícies 1 - 6 de 133
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23     Següent >>