Notícies

Actualitat
17/12/2018
Felicitació Nadalenca
Felicitació de l'Alcalde de Cullera, Jordi Mayor

Actualitat
17/12/2018
Cullera dóna la benvinguda al Nadal amb l’encesa de llums
L’encesa de llums de Nadal ha donat el tret d’eixida a les festes nadalenques a Cullera, amb una gran festa organitzada per l’Ajuntament de Cullera i la seua regidoria de Comerç, l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU), i que JM Gestión Teatral va desenvolupar magistralment la vesprada del 5 de desembre. Una batucada, personatges fantàstics, i la veu de Pepa Blasco van precedir l’encesa del monumental arbre de Nadal que presidix este any els Jardins del Mercat. L’acte, seguit per centenar de famílies, va ser l’inici d’un grapat d’activitats programades a tots i cadascun dels barris de Cullera per a fer del Nadal unes festes entranyables,i al mateix temps animar a la ciutadania a fer les seues compres al comerç local. Un tobogan gegant, i rocòdrom gegant seran alguns dels atractius de les activitats proposades per als més menuts; per a participar-hi només caldrà disposar dels tiquets que oferiran els comerços d’ACECU.

Actualitat
17/12/2018
20 anys de Baladre
L'Associació Baladre pro-discapacitats psíquics de Cullera celebrà el seu 20 aniversari a la sala Multiusos, en un acte al qual assistiren les principals associacions de Cullera i representants de la corporació municipal. Toni Picazo, soci fundador de l'associació, va recordar la seua creació i els principals objectius: la integració i visibilització de les persones amb capacitats diferents, promovent el desenvolupament de la seua autonomia personal. També va fer menció al Centre d'Atenció diürna, aconseguit gràcies a les gestions de les successives corporacions i va reivindicar la consecució d'una Residència per als usuaris que la necessiten el futur. La presidenta, Rosa Eugenio, va lliurar un recordatori als quatre alcaldes des de l’inici de Baladre han donat suport a les iniciatives de l’Associació; es va agrair la col·laboració de l'actual regidora d'Igualtat, Francesca Ortiz, i es va fer especial esment de l'autora del logotip de l'associació, Raquel Chornet, que va estar representada per la seva família. L'acte va finalitzar amb l'actuació del grup de danses de l'escola municipal, amb participació dels socis de Baladre

Actualitat
17/12/2018
El naixement, principal atractiu del betlem del Castell
Com és costum, el 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció, es va inaugurar el tradicional betlem del Castell, un acte que va comptar amb la participació de la coral de Sant Antoni, que va oferir unes nadales a tots els assistents.

Actualitat
17/12/2018
La Laureada “Murga el Burro”
Un año más la impresionante y muy laureada “Murga el Burro” desfilará por Cullera trayéndonos el ambiente navideño el día de Nochebuena.

Actualitat
17/12/2018
Canvis en les delegacions del Govern municipal
L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha reorganitzat les delegacions de l'equip de govern (PSPV-PSOE / Compromís) amb els següents canvis:

Notícies 1 - 6 de 95
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16     Següent >>