Notícies

Col·laboracions
13/03/2017
UGT conmemora el 8 de marzo
UGT denuncia la violencia de género y guarda un minuto de silencio al inicio del acto

Opinió
13/03/2017
Carrers per a vianants sí, però sense mitges tintes.
Mitjançant l’Expressió desitjaria transmetre un escrit que vaig enviar allà pel mes d’octubre de l’any passat a l’Ajuntament, esperant, molt innocent de mi, una resposta justificada sobre el que ocorre amb la peatonalització dels carrers de Sant Antoni de Cullera. Sembla que el correu d’Urbanisme (urbanisme@cullera.es) no funcionava i que el de l’alcalde (alcaldia@cullera.es) no atén peticions menors.

Actualitat
13/03/2017
Insatisfacció per les inversions en la via pública
Valldigna Accessible i l’Associació de Veïns, insatisfetes per les inversions en la via pública L’opinió expressada pels veïns dels Sequers que intervingueren en l’Assemblea Ciutadana del 16 de febrer, ha posat de manifest, segons Valldigna Accessible i l’Associació de Veïns, que el sistema utilitzat per l’Ajuntament per a prioritzar les inversions en la via pública no és una manera efectiva de conéixer les vertaderes necessitats que té Tavernes. Les dos persones que intervingueren en el torn de precs i preguntes de l’assemblea no identificaren l’actuació que s’ha fet al carrer Barca-Sequers com el resultat del que van demanar els veïns en la reunió, ja que eren altres els problemes que en eixes reunions plantejaren els assistents. El propi Alcalde va manifestar que ell tampoc considerava prioritàries les obres que s’han fet, la qual cosa demostra la falta de rigor de les reunions de barri.

Oci
13/03/2017
Fangoria i Aspencat, grans atractius les Festes Majors
Fangoria i Aspencat seran els principals atractius dels concerts de les Festes Majors de Cullera, unes festes que enguany tindran lloc del 22 al 30 d'abril.

Actualitat
10/03/2017
Cullera dóna el tret d’eixida a les Falles 2017
“Ja estem en Falles”, així s’encenia la metxa de les Falles 2017 a Cullera, amb la Crida que va tindre lloc el 18 de febrer i que va congregar més de 2000 persones al carrer del Riu. A partir d’eixe moment, s’han succeït tot un seguit d’actes: presentació de llibrets de les diferents comissions; el Concurs Col·lectiu de Paelles que enguany han organitzat Junta Local Fallera i l’Ajuntament de Cullera, i del qual la comissió del Port va fer doblet amb el premi a la millor paella i a la millor decoració; i més recentment amb el lliurament de premis i banderins als Ninots Indultats i activitats culturals, que va tindre lloc al Balcó del Mercat el passat 3 de març, junt a la inauguració de l’Exposició del Ninot, a la Casa de l’Ensenyança.

Falles
10/03/2017
Exposició del Ninot i lliurament dels Premis d'Activitats Culturals.
El passat 3 de març al Balcó del Mercat Municipal tingué lloc el lliurament de Premis culturals i de llibrets de la Junta Local Fallera. Centenars de fallers i falleres de totes les comisions de la nostra localitat s’aproparen fins al Mercat Municipal per a viure en directe uns premis que acabaren lliurant-se al saló multiusos a causa de la pluja.

Notícies 1 - 6 de 124
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21     Següent >>