Actualitat
11/04/2017

Més d’un miler de rams conformen el primer tapís de l’Ofrena a Cullera
L'Ofrena de Flors de 2017 va sorprendre a veïns i visitants donat que per primera vegada es va confeccionar un tapis de colors a la Mare de Déu del Castell en la tradicional pinta. Així per primera vegada les 15 comissions falleres de Cullera hagueren de coordinar-se amb Junta Local Fallera alhora de portar els rams confeccionats amb clavells de diferents colors. En total més d’un miler de rams foren els que es dipositaren al voltant de “La Moreneta”, recreant un crepuscle al seu voltant, emprant els colors grog per al sol, blanc per al cel, i els més càlids com el roig i el bordeus per a remarcar el moment crepuscular.
Actualitat
11/04/2017

El president del Raval destaca el treball col·lectiu de tota la Directiva
La comissió del Raval de Sant Agustí va celebrar l’històric tercer doblet amb música i balls, des de l’eixida dels Jardins del Mercat, fent festa i celebrant els premis d’altres falles com la de Plaça d’Espanya. Tant la fallera major, Gema Part, com el president, Vicent Nácher foren portats a muscles en diverses ocasions, i, més tard, com mana la tradició van procedir a tallar el trànsit a l’entrada del barri, per mostrar amb orgull els palets dels banderins corresponents. En acabar, davant dels monuments, va continuar l’alegria per haver aconseguit els premis i el rècord de doblets consecutius. Després d’uns moments d’espera, arribava l’artista del monument infantil, el suecà Juan Martí Martínez, més conegut com “Mero” qui enguany feia 25 anys plantant el monument infantil del Raval. Amb un xicotet castell de focs i cava es donava la benvinguda a totes les persones que volien conéixer en més detalls els millors monuments del municipi, una aposta de la Junta Directiva, que enguany per primera vegada encapçalava, Vicent Nácher.
Actualitat
12/04/2017

El pregó de Setmana Santa de 2017 a Cullera va tindre per primera vegada a una dóna com a protagonista, es tracta de Lourdes Falcó, docent al Col·legi La Milagrosa, membre de la Junta Local de Confraries i pertanyent a la Confraria de l’Ecce-Homo.
Actualitat
12/04/2017

Fernando Cotino, arqueòleg – Kike Gandia, Director del Museu d’Història i Arqueologia de Cullera
Actualitat
12/04/2017

El sopar anual de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Cullera va retre el passat 6 de març un sentit homenatge a un dels seus socis: Francisco Javier Muñoz, « Xispa», qui va faltar setmanes abans en un accident de trànsit.
Actualitat
12/04/2017

Cullera va celebrar el passat dimecres 25 de març la festivitat de la patrona, la Mare de Déu de l'Encarnació amb diversos actes a al Santuari del Castell.