Opinió
14/07/2017

Cullera exigix a Ribera Salut que òbriga tots els consultoris de la platja
La regidoria de Sanitat lamenta que l'empresa retalle el servici i l'acusa de «primar el negoci» per damunt de l'atenció als pacients desplaçats
Actualitat
14/07/2017

Mig centenar de xiquets fa ús del menjador social durant l
Arriba l'estiu i els menjadors escolars abaixen la persiana. El que és sinònim de vacances per a la gran majoria de la població, seguix sent un problema per a no poques famílies amb escassos recursos. Per açò l'Ajuntament de Cullera torna a posar en funcionament per tercer any consecutiu el menjador social, un servici que garantix l'alimentació fora del període lectiu a tots els menors en risc d'exclusió.
Actualitat
14/07/2017

El darrer 30 de juny, va tindre lloc una nova gala benèfica a favor de la Lluita Contra el Càncer, a l’Auditori del Mercat de Cullera, organitzada per l’Associació Local de Lluita Contra esta malaltia (AECC de Cullera) i en la qual es va retre un emotiu homenatge pòstum a Pepe Oliver (Sabateret), qui en els últims anys havia col·laborat desinteressadament amb el seu art musical en la lluita contra el càncer.
Actualitat
14/07/2017

L'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Cullera oferirà per al curs vinent el nivell B2 d'anglés, una de les demandes de l'alumnat del centre que ara es veu complida. Així ho ha anunciat la primera tinent d'alcalde delegada d'Educació, Sílvia Roca, qui després d'haver mantingut contactes amb els responsables de l'EOI de Gandia —de la qual depén Cullera— i amb la inspecció educativa s'ha mostrat «molt satisfeta» perquè finalment els estudiants no hauran de desplaçar-se per a cursar l'avançat d'anglés.
Actualitat
14/07/2017

El ple aprova per unanimitat la proposta del Grup Socialista que pretén evitar la proliferació de les plagues
Actualitat
14/07/2017

La Fundación Agricultura y Medio Ambiente de la Comunidad Valenciana (FUVAMA) ha concedido el premio de la XIX edición del Certamen de Periodismo Vicente Hernández ‘Agricultura y Medio Ambiente’ a la cadena Ribera Televisió.