Actualitat
16/01/2017

XIII Concurs de Cartes als Reis, dirigit a xiquets i xiquetes de Primària
CATEGORIA 1r i 2n (6 i 7 anys): 1ER. PREMI. MIRIAM ROMERO CERVERÓ (COL·LEGI INMACULADA CONCEPCIÓN) 2ºN. PREMI. ALEN IRAGHATSPANYAN (COL·LEGI INMACULADA CONCEPCIÓN) 3ER. PREMI. LIDIA GINER ROIG (COL·LEGI SANT VICENT FERRER- MARISTAS) CATEGORIA 3r i 4t (8 i 9 anys): 1ER. PREMI. RAUL PRIETO COSÍ (COL·LEGI LLUIS VIVES) 2ºN. PREMI. DIDAC MIGUEL TUR (COL·LEGI DOCTOR ALEMANY) 3ER. PREMI. ELISA GARCIA BOU (COL·LEGI DOCTOR ALEMANY) CATEGORIA 5é i 6é (10 i 11 anys): 1ER. PREMI. JUANJO SANCHEZ FEMENIA (COL·LEGI SANT VICENT FERRER-MARISTAS) 2ºN. PREMI. XIMO PALOMARES MARTINEZ (COL·LEGI LLUIS VIVES) 3ER. PREMI. IKER LLOPIS ARTES (COL·LEGI LLUIS VIVES)
Política
16/01/2017

Al·legacions contra el Pativel
El ple de Cullera va aprovar el 7 de desembre per majoria absoluta les al·legacions que l'ajuntament ha presentat al nou Pla d'Acció Territorial d'Infraestructura Verda del Litoral de la Comunitat Valenciana (Pativel) promogut per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.
Actualitat
16/01/2017

La quarta edició de la San Silvestre a Cullera, organitzada pel Club d’Atletisme, va comptar amb 238 corredors, encara que foren moltes més les persones que s’inscriviren a la cursa sense dorsal perquè volien col·laborar amb l’Associació Local Contra el Càncer, en la lluita contra la malaltia.
Actualitat
17/01/2017

El Govern de Culleraha demanat al central que «prenga exemple del Consell» i destine recursos a les localitats que han patit els efectes de les fortes pluges, el temporal de vent, la crescuda dels rius i, en el cas concret de les localitats costaneres, del temporal marítim.
Actualitat
17/01/2017

L'Ajuntament de Cullera inicià d'urgència el 22 de desembre el procés de neteja de les platges de la localitat afectades pel temporal. La decisió va ser presa pel govern municipal perquè en opinió de l’alcalde, Jordi Mayor, «es tracta d'una situació d'emergència».
Actualitat
17/01/2017

Òptica Argente ha sigut el negoci guanyador del XX Concurs d'Aparadors de Nadal que organitza l'Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU).