Política
14/11/2017

Christian Cuenca Serrano, s’incorpora al Grup Municipal del PP
El jove Christian va decidir afiliar-se al Partit Popular en febrer de 2014, i tan sols un any més tard, va acceptar formar part de la Candidatura per a les Eleccions Municipals de 2015 en la Llista Electoral encapçalada pel seu President actual Enesto Sanjuán Martínez.
Actualitat
14/11/2017

Joaquin Vallet ja és membre associat de l
Joaquín Vallet Rodrigo és el primer cullerenc que entra a formar part de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, com a membre associat, per la seua prolífica producció, aportació i dedicació envers del cinema.
Actualitat
14/11/2017

Agustí Font guanyà el premi al millor Llarguet
Actualitat
14/11/2017

La ciutat ja compta amb quatre punts de càrrega per a vehicles no contaminants, dels pocs que existixen a la Comunitat Valenciana. Cullera serà el pròxim 18 de novembre seu de la trobada nacional de vehicles elèctrics Tesla, la marca nord-americana referent en tot el planeta dins del seu sector. L'anunci l'ha fet l'alcalde, Jordi Mayor, qui s'ha mostrat satisfet per l'arribada d'este esdeveniment a la ciutat: «Després de diversos mesos de negociacions hem aconseguit que es faça a Cullera, la qual cosa ens ompli de satisfacció perquè seguim treballant perquè el nostre municipi es convertisca en una destinació per a la celebració de congressos».
Actualitat
14/11/2017

El Mareny de Sant Llorenç de Cullera va concloure el 12 d’octubre passat la setmana de festes en honor a la seua patrona, la Mare de Déu del Pilar, una festivitat que va començar el 7 d'octubre i que es va allargar fins al dia de la Hispanitat.
Actualitat
14/11/2017

El “stunt rider” Emilio Zamora va fer vibrar d'emoció al públic amb les seues acrobàcies. Motoristes procedents de Madrid i Sevilla van acudir a la trobada.