Hemeroteca

Buscador 
Actualitat | Sueca
15/02/2012
Les obres de les dos piscines de Sueca paralitzades pels impagaments del Pla Confiança
L’Ajuntament respon a les queixes dels usuaris A causa de les nombroses preguntes que estan realitzant en les últimes setmanes els ciutadans del municipi, l’Ajuntament de Sueca vol informar de la situació en què es troben les obres de remodelació de la piscina coberta, així com les de construcció de la nova piscina descoberta. Els dos projectes, iniciats el passat mes de maig, anaven a realitzar-se gràcies a les subvencions de la Generalitat Valenciana, a través del Pla Confiança. Per a això, les empreses encarregades de les obres havien d’enviar mensualment les certificacions sobre els treballs realitzats per a, una vegada valorats i verificats per un tècnic municipal, i aprovats per l’Ajuntament, enviar-se a la Conselleria perquè realitzara els pagaments. Des del Consistori s’han enviat a la Conselleria totes les certificacions rebudes fins al mes de novembre, data en què es van paralitzar les obres. L’Ajuntament lamenta esta situació, ja que la finalitat de realitzar estes obres era la de millorar el servei que es presta al ciutadà. Al produir-se esta paralització, i per tant vore’s minvat, molts usuaris estan optant per acudir a altres piscines pròximes, amb el consegüent perjuí per a les nostres pròpies instal·lacions. Per a l’Ajuntament, la política del govern valencià està provocant l’afonament de moltes empreses que lluiten per la seua supervivència. En l’actualitat, les dos empreses encarregades de les obres de les piscines s’han vist obligades a paralitzar-les davant la impossibilitat de continuar fent front als gastos ocasionats (materials, nòmines, etc.), ja que, des de l’inici, no han rebut cap pagament de la Conselleria. Esta situació resulta inviable, ja que els dos pressupostos són prou elevats i les empreses no els poden suportar. En un principi, les dos van intentar per mitjà de pròrrogues o la disminució del ritme del treball fer front a la situació, però al prolongar-se esta sense conèixer-se, de moment, quan podran rebre algun pagament de la Generalitat, s’han vist obligades a paralitzar les obres. L’Ajuntament ha conegut recentment la intenció de l’empresa encarregada de construir la piscina descoberta de suspendre definitivament l’obra.

Falles | Cullera
15/02/2012
I CAMPIONAT DE TRUC ORGANITZAT PER LA FALLA TAÜT
La Falla Taüt ha organitzat en este exercici faller el seu primer campionat de Truc. Els guanyadors foren els següents:

Actualitat | Sueca
15/02/2012
Sueca Televisió inicia les seues emissions en TDT
La data prevista per a l'inici de les emissions en proves en TDT de Sueca Televisió és a mitjan d'este mes de febrer Al desembre del 2000, Sueca Televisió iniciava el seu camí amb l'objectiu d'oferir al municipi un mitjà de comunicació pròxim amb contingut cent per cent local.

Falles | Cullera
15/02/2012
Cullera ja respira ambient de falles!
Des del 30 de gener ja es pot vore a Cullera eixe colorit i eixa alegria que donen les falles i les seues comissions. I és que, encara que falta un mes per a les dates assenyalades, tots sabem que a la nostra població la festa fallera comença molt abans... Ja amb el concurs de Turc i Parxís que va tindre lloc al Saló Multiusos del Mercat s’entrava dins eixe món de les falles i les seues activitats. També el torneig de tenis i pàdel han tingut lloc ja. Però si hi ha una cosa que dóna la pistoletada d’eixida és la presentació del Llibret Oficial de la Junta Local Fallera, que s’ha realitzat el dilluns 13 de febrer per la vesprada. Així doncs, podem dir ja amb tota tranquil·litat que, encara que falten varies setmanes per a Sant Josep, Cullera ja està en falles!!!!

Salut | Cullera
15/02/2012
Más de la mitad de los levantinos confía en los productos derivados de las abejas para prevenir el resfriado
* Un estudio publicado este mes por la Universidad de Ohio confirma los beneficios de los preparados farmacéuticos de própolis El 58,4% de la población de la Comunidad Valenciana piensa que el própolis y otras sustancias naturales producidas por las abejas ayudan a prevenir y tratar el resfriado y la gripe. Estos datos forman parte de una encuesta realizada por el Centro de Investigación de Fitoterapia (INFITO).

Política | Sueca
15/02/2012
El PP exigix explicacions públiques a Campillo i al govern local sobre l’assetjament i marginació a què han sotmés al Setmanari Sueca
El Partit Popular de Sueca va realitzar una pregunta en l’últim Ple del mes de gener per a ratificar si s’havia donat alguna orde per part d’algun responsable del govern municipal sobre no enviar publicitat, ni cap tipus d’informació, al Setmanari Sueca, la publicació local de major difusió entre els suecans, i a la que li avala una trajectòria informativa de 40 anys. Ningú del govern municipal va assumir en el Ple haver donat la dita orde. Respecte d’això, i atenent que interpretem que algú mentix des del govern local, el Partit Popular de Sueca es troba en l’obligació de manifestar públicament que:

Política | Sueca
15/02/2012
El PP de Sueca denuncia que, pese a la crisis, el gobierno local gastará más en sueldos de concejales que en 2011
Es rigurosamente falso que no se haya aumentado la partida económica del alcalde y los concejales El Partido Popular de Sueca se ve en la obligación de hacer público que el dinero estimado en el Presupuesto General del Ayuntamiento para sueldos de los concejales del tripartito en el gobierno local para el 2012 representa un 29'73% más respecto a las previsiones de 2011. Si realizamos la comparación sobre lo que realmente gastaron el año pasado por ése mismo concepto, el incremento real es del 15'26%. Por ello, es rigurosamente falso que no se haya aumentado la partida económica, tal y como pretende el alcalde, Salvador Campillo, en una sorprendente nota de prensa del gobierno local que ha sido publicada en la página web municipal. Los datos que aportamos en este comunicado han sido tomados de los presupuestos municipales de 2012, y concretamente de la partida de sueldos a concejales.

Oci | Sueca
15/02/2012
La regidoria de Comerç entrega els premis als guanyadors del XXIII Concurs d’Aparadors
El saló de plens de l’Ajuntament va acollir, divendres 20 de gener, l’entrega dels premis als guanyadors del XXIII Concurs d’Aparadors Ciutat de Sueca de la campanya de Nadal 2011. El projecte ha estat organitzat per la regidoria de Comerç. Manuela Egea, va voler agrair “tant als comerciants participants com al jurat que desinteressadament col·laboren i fan possible un any més la celebració del Concurs”. En esta edició, el tercer premi va ser per a Flors Xúquer, el segon per a Llum i Estil, i el primer per a Vidrieres Redondo. Els diplomes van ser entregats per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, la regidora de Comerç, Manuela Egea i el regidor de Festes, Dimas Vázquez. L’alcalde, Salvador Campillo, va reconéixer “l’esforç tan gran i tan important que estan realitzant els comerciants i empresaris del municipi en estos temps de crisi” alhora que va tornar a remarcar “la importància que el circuit de compres i vendes es quede en Sueca”. Per la seua banda, la regidora de Comerç, Manuela Egea, va mostrar la seua satisfacció “ per l’elevada participació dels comerços de Sueca en esta iniciativa, alhora que va animar als restants a participar en futures edicions”. ”Enguany hem inclòs dos novetats al Concurs, d’una banda, el vot popular mitjançant la web municipal i d’altra, els criteris de valoració. Esperem l’any que ve perfeccionar-ho, per a tractar de superar-nos any rere any”, va concloure la regidora. També van estar presents en l’acte el president de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial del Teular, Antonio Casanova, el president d’Arrima’t, Associació de Servicis i Comerços de Sueca, Tony Landete, i comerciants del municipi.

Política | Sueca
15/02/2012
“El sou dels responsables del govern municipal no s’ha incrementat ni un sol euro”
Davant els comentaris i interpretacions malintencionades realitzades entorn d’esta qüestió en el ple d’aprovació de pressupostos, i publicades en un mitjà de comunicació, el govern municipal vol aclarir que els sous de l’equip de govern són els mateixos que fa dos anys ”No ens pareix just que es cree intencionadament confusió respecte a este tema per a intentar erosionar la confiança de la ciutadania en l’equip de govern, i que un mitjà de comunicació, a priori seriós i imparcial, es faça eco de tals afirmacions sense contrastar-les”, ha manifestat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, respecte de les acusacions que afirmen que el gasto dels polítics s’havia incrementat un 29% en l’últim pressupost municipal aprovat dijous passat en sessió plenària. “El meu sou és el mateix que el que tenia l’alcalde fa dos anys, 34.000 euros bruts anuals, i al voltant de 1.900 euros nets al mes, molt inferior a les xifres escandaloses que s’han assignat altres alcaldes en poblacions inclús de menys habitants que Sueca”, continua Campillo. Des de l’Ajuntament, s’insistix en el fet que la partida per a òrgans de govern suposa un 2% del total del pressupost, i que l’únic increment quant a sous que s’ha produït no correspon al sou dels polítics, sinó a la conversió, per necessitats del servei, de dos llocs de treball temporals a mitja jornada (assessor de platges i de tirades) en una única plaça a jornada completa durant tot l’any; i a la creació de dos places d’assessors que prestaran els seus serveis en l’escorxador i en la Muntanyeta dels Sants. El fet que estes places siguen d’assessors es deu a la particularitat d’estos treballs. “S’ha triat per a ells la figura de l’assessor, personal eventual, per a permetre la seua lliure designació, perquè les característiques singulars dels llocs on desenvoluparan el seu treball fan recomanable esta forma de contractació, que es puga revocar esta decisió, estes dos contractacions, en qualsevol moment si així ho decidix la corporació municipal que estiga governant en eixe moment. L’objectiu de fer-ho així és el de no comprometre una despesa a l’Ajuntament en el futur, ja que si es contractara per a estes dos places a funcionaris o laborals, després seria més difícil poder suprimir-les. A més, l’Ajuntament està estudiant les diverses possibilitats i projectes que oferixen, tant l’escorxador com la Muntanyeta”, ha assenyalat Campillo.

Opinió | Corbera
15/02/2012
Cambio de papeles en los actos de Corbera
Hace unos días el PP de Corbera criticaba el Reglamento de Protocolo aprobado con los votos del Bloc y del PSPV, diciendo que se convertían los actos en una Pasarela Cibeles y se negaban a acudir a las procesiones. Parecía que los que votaron a favor estaban de acuerdo en acudir en esas condiciones a los actos, como el de Sant Vicent que se ha celebrado recientemente, pero ha habido cambio de papeles… El PP que votó en contra, decidió acudir a la procesión, pero ¿dónde estaba el concejal del PSPV?

Falles | Favara
15/02/2012
Campionat Truc Quatre Cantons
La Falla Quatre Cantons de Favara va organitzar un campionat de truc que es va celebrar fa poques setmanes. Este campionat va tindre molt d’èxit de participación, però com en tota competició només poden quedar campions una parella… Aci va la foto dels guanyadors! Enhorabona!!

Falles | Favara
15/02/2012
Aso. Cult. Falla La Trillaora de favara
Dia 21-01-2012 es va celebrar en la Casa de la Cultura (Cacu) de Favara, La Exaltació de les Falleres Majors de la Falla La Trillaora de favara. L’acte va estar presidit per un sopar en el que participaren fallers, familiars i amics, seguidament es va fer la Exaltació de les Falleres Majors i la cort d’honor . FALLERA MAJOR - Mª CARMEN LLOPIS i MARTINEZ FALLERA MAJOR – GEMMA TUR i SORRENTINO Després, la festa va continuar amb un ball amb discomóvil, al mateix saló, fins a altes hores de la matinada.

Notícies 10957 - 10968 de 12196
  << Anterior 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243   244   245   246   247   248   249   250   251   252   253   254   255   256   257   258   259   260   261   262   263   264   265   266   267   268   269   270   271   272   273   274   275   276   277   278   279   280   281   282   283   284   285   286   287   288   289   290   291   292   293   294   295   296   297   298   299   300   301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312   313   314   315   316   317   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328   329   330   331   332   333   334   335   336   337   338   339   340   341   342   343   344   345   346   347   348   349   350   351   352   353   354   355   356   357   358   359   360   361   362   363   364   365   366   367   368   369   370   371   372   373   374   375   376   377   378   379   380   381   382   383   384   385   386   387   388   389   390   391   392   393   394   395   396   397   398   399   400   401   402   403   404   405   406   407   408   409   410   411   412   413   414   415   416   417   418   419   420   421   422   423   424   425   426   427   428   429   430   431   432   433   434   435   436   437   438   439   440   441   442   443   444   445   446   447   448   449   450   451   452   453   454   455   456   457   458   459   460   461   462   463   464   465   466   467   468   469   470   471   472   473   474   475   476   477   478   479   480   481   482   483   484   485   486   487   488   489   490   491   492   493   494   495   496   497   498   499   500   501   502   503   504   505   506   507   508   509   510   511   512   513   514   515   516   517   518   519   520   521   522   523   524   525   526   527   528   529   530   531   532   533   534   535   536   537   538   539   540   541   542   543   544   545   546   547   548   549   550   551   552   553   554   555   556   557   558   559   560   561   562   563   564   565   566   567   568   569   570   571   572   573   574   575   576   577   578   579   580   581   582   583   584   585   586   587   588   589   590   591   592   593   594   595   596   597   598   599   600   601   602   603   604   605   606   607   608   609   610   611   612   613   614   615   616   617   618   619   620   621   622   623   624   625   626   627   628   629   630   631   632   633   634   635   636   637   638   639   640   641   642   643   644   645   646   647   648   649   650   651   652   653   654   655   656   657   658   659   660   661   662   663   664   665   666   667   668   669   670   671   672   673   674   675   676   677   678   679   680   681   682   683   684   685   686   687   688   689   690   691   692   693   694   695   696   697   698   699   700   701   702   703   704   705   706   707   708   709   710   711   712   713   714   715   716   717   718   719   720   721   722   723   724   725   726   727   728   729   730   731   732   733   734   735   736   737   738   739   740   741   742   743   744   745   746   747   748   749   750   751   752   753   754   755   756   757   758   759   760   761   762   763   764   765   766   767   768   769   770   771   772   773   774   775   776   777   778   779   780   781   782   783   784   785   786   787   788   789   790   791   792   793   794   795   796   797   798   799   800   801   802   803   804   805   806   807   808   809   810   811   812   813   814   815   816   817   818   819   820   821   822   823   824   825   826   827   828   829   830   831   832   833   834   835   836   837   838   839   840   841   842   843   844   845   846   847   848   849   850   851   852   853   854   855   856   857   858   859   860   861   862   863   864   865   866   867   868   869   870   871   872   873   874   875   876   877   878   879   880   881   882   883   884   885   886   887   888   889   890   891   892   893   894   895   896   897   898   899   900   901   902   903   904   905   906   907   908   909   910   911   912   913   914   915   916   917   918   919   920   921   922   923   924   925   926   927   928   929   930   931   932   933   934   935   936   937   938   939   940   941   942   943   944   945   946   947   948   949   950   951   952   953   954   955   956   957   958   959   960   961   962   963   964   965   966   967   968   969   970   971   972   973   974   975   976   977   978   979   980   981   982   983   984   985   986   987   988   989   990   991   992   993   994   995   996   997   998   999   1000   1001   1002   1003   1004   1005   1006   1007   1008   1009   1010   1011   1012   1013   1014   1015   1016   1017     Següent >>