Hemeroteca

Buscador 
Falles | Sueca
15/03/2012
FALLA BERNAT ALIÑO
PRESENTACIÓ DE LA FALLERA MAJOR INFANTIL 2012 El passat dia 12 de Febrer, a les 12 del matí, la comissió de la Falla Bernat Aliño va celebrar l´acte de Presentació de la seua Fallera Major Infantil per al present exercici 2011-12 i cort d´Honor 2012. Com ja ve sent costum es va celebrar en el nostre casal. En l´acte de Presenació de la Fallera Major Infantil la xiqueta LAURA VILLANUEVA i BIENDICHO, la cual va ser acompañada per el President Infantil xiquet HÉCTOR ORTEGA i RUFI, el qual imposá la corresponent banda de Fallera Major, banda que fou portada per el seu germá Hector Villanueva i Biendicho. L´acte estigué presentat per els xiquets Gema Bosch i Cortell (Fallera Major Infantil 2010) i Alex Riera i Martinez (President Infantil 2.011).

Actualitat | Sueca
15/03/2012
L’Ajuntament de Sueca redacta una ordenança municipal per a regular la publicitat, venda i consum indegut d’alcohol i tabac
L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Sanitat, està duent a terme una sèrie d’actuacions entre les quals es troba la redacció d’una nova ordenança que regule la publicitat, venda i consum indegut d’alcohol i tabac, amb l’objectiu fonamental de fixar unes normes mínimes imprescindibles per a regular l’oferta i consum entre els més joves del municipi. “Junt a estes mesures de caràcter legal, és desig d’este Ajuntament oferir als seus ciutadans i ciutadanes, tant el suport, com tots els recursos necessaris perquè puguen beneficiar-se de les actuacions i intervencions que se centren en la prevenció del consum de drogues, i els problemes que es deriven d'això, així com en la promoció de la salut i qualitat de vida de tota la societat”, ha assenyalat la regidora de Sanitat, Josefa Juan. La nova ordenança, que entrarà en vigor als 15 dies de la seua publicació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província, després d’haver sigut aprovada ahir en el ple municipal, consta de 18 articles entre els quals es contemplen qüestions tan importants com: l’expedició de llicències de venda, les normes per a la publicitat de begudes alcohòliques i tabac, l’actuació dels inspectors o la prohibició d’accés dels menors de 16 anys a determinats establiments, així com el tipus d’infracció i sanció que pot ocasionar l’incompliment de la norma. Estes sancions podran oscil·lar, entre els 60 euros d’una infracció lleu, fins als 1.000 euros d’una molt greu. Una vegada entre en vigor esta nova ordenança, es derogarà l’article 69 de l’Ordenança de Policia i Bon Govern respecte a les infraccions referents al consum d’alcohol i tabac, així com altres substàncies tòxiques no legals, amb aprovació definitiva en el BOPV 310, de 31 de desembre de 2002.

Actualitat | Sueca
15/03/2012
Representants municipals es reunixen amb el director territorial de Benestar Social
La regidora d’Acció Social, Pilar Moncho, i el cap del departament, Antonio Bañuls, han mantingut una reunió amb el director territorial de Benestar Social, Fernando Pérez, per a realitzar un seguiment conjunt dels centres i serveis que presta este departament en el municipi. Entre els diferents temes tractats en la trobada, va destacar la qüestió de les ajudes relacionades amb la Renda Garantida de Ciutadania, de la qual són beneficiàries 38 famílies de Sueca. Els representants municipals van sol·licitar a l’Administració Autonòmica informació sobre els terminis de pagament, així com un augment del volum de les prestacions, a fi de pal·liar l’emergent situació crítica de moltes famílies de Sueca. Pel que fa a l’Atenció de Menors en situació de risc, es va insistir en aquells menors que tenen pendents amb la Justícia la resolució de les seues faltes, bé siga a través de treballs en benefici a la comunitat, o a través d’altres mesures. En 2011, es va treballar des de l’Ajuntament de Sueca amb sis menors subjectes a mesures pendents en els Jutjats de Menors. Finalment, pel que fa als Serveis Socials Especialitzats, es va tractar en la reunió la situació de la Residència Sant Josep de Sueca, el Centre Ocupacional Municipal, el Centre de Dia d’Atenció al Menor i el CEAM, tots ells centres municipals d’atenció a persones vulnerables que es gestionen en col·laboració amb la Generalitat Valenciana. En este punt es va tractar el tema més imporante de la trobada: el deute acumulat pel Consell durant l’exercici 2011, deute que supera el milió d’euros. El director territorial va anunciar que, en breu, es pagaria part d’este deute, i des de l’Ajuntament es confirma que, a data de hui, ha sigut abonat el 60% de les subvencions pendents, la qual cosa suposa al voltant de 700.000 euros. “Considere molt positiva esta trobada i vaig tornar molt satisfeta per l’atenció que vam rebre del director territorial, qui es va comprometre que el deute amb este Ajuntament es pagaria en breu i la veritat és que ja hem rebut un 60% del total. També li vam demanar al director territorial que es prioritzara els ciutadans de Sueca que es troben en llista d’espera a l’hora de beneficiar-se d’alguna de les places públiques que la Generalitat Valenciana oferta en la residència que tenim en el municipi, a fi de facilitar la trobada amb els seus familiars i la comoditat i beneficis que els suposarà viure a la seua ciutat”, ha manifestat la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho.

Cultura | Sueca
15/03/2012
Sueca acull l’octava edició de la Trobada d’Escriptors de la Ribera
Dissabte 18 de febrer va tindre lloc en Sueca l’octava Trobada d’Escriptors de la Ribera que va congregar a mig centenar de les dos Riberes.  Els escriptors, guiats per l’historiador i bibliotecari municipal, Antoni Carrasquer, van visitar els llocs més emblemàtics de la localitat. Van partir de l’Asil d’Ancians Desamparats, van seguir pel carrer Sequial mostrant especial interés en l’edifici de l’Ateneo Sueco del Socorro. Ja en la plaça de l’Ajuntament, el regidor de Cultura, Josep Navarro; la regidora d’Educació, Raquel Tamarit; i el regidor de Personal, Joan Baldoví, els van donar la benvinguda per a, posteriorment, mostrar-los les sales més significatives de la casa consistorial. Reunits en l’hemicicle de la sala de Plens, el regidor de Cultura, Josep Navarro, va agrair a tots els assistents la seua presència. “Estes reunions culturals denoten la gran evolució de la nostra societat en els últims temps”, va afirmar.  A continuació, el col·lectiu va observar el bust dedicat al paisà Joan Fuster en la mateixa plaça de l’Ajuntament i van acabar la visita en la Biblioteca Suecana i la Casa Fuster. Per a culminar el dia, els escriptors van disfrutar d’un dinar en la Muntanyeta dels Sants on van contemplar el paratge natural del municipi.  Esta reunió se celebra anualment en distints municipis de la comarca. Enguany, l’organització va decidir fer-la en Sueca al commemorar-se el 50 aniversari de Nosaltres, els valencians de l’assagista, Joan Fuster. Les edicions passades van tindre lloc a Benifaió,  l’Alcúdia, Llombai, Alzira, Castelló de la Ribera i Algemesí. Així mateix, l’any que ve serà en l’Assut d’Antella.

Actualitat | Sueca
15/03/2012
Els veïns del final de l'avinguda Mestre Serrano i voltants denuncien “desídia de l'Ajuntament” davant l'abandonament municipal de la zona
El dia 16 de febrer de 2012 es van entregar a l'Ajuntament de Sueca una sèrie de queixes subscrites per 150 veïns de l'avinguda Mestre Serrano, avinguda de l'Arròs, carrers Josep Maria Boix Vila, la Valldigna i altres. Amb aquesta campanya, que es va iniciar a finals de 2011, s'ha volgut manifestar el malestar i les molèsties que des de fa temps venen suportant els habitants d'aquella zona de Sueca. Entre d'altres, els veïns han volgut donar a conéixer de forma clara i per escrit qüestions que ja s'havien transmet verbalment als responsables polítics, com l'existència d'un aparcament de camions dins del casc urbà de Sueca i en zona residencial que és permés per l'Ajuntament de Sueca tot i ser contrari a la normativa vigent i a pesar de les molèsties que ocasiona.

Esports | Altres Poblacions
15/03/2012
La Valldigna estarà present en els campionats autonòmics de curses per muntanya
El Club d’Atletisme la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna, representaran la comarca de la Valldigna en els campionats autonòmics de curses per muntanya de la FEMECV. Este diumenge 4 març, la Secció de Muntanya-Atletisme la Valldigna de curses per muntanya té previst participar en la III Prova del Campionat de Curses per Muntanya de la Comunitat Valenciana (FEMECV). Esta prova és l’última de la lliga i decidix els campions d’esta modalitat de curses per muntanya. La prova es celebrarà en la localitat de Callosa del Segura. Transcorre per la serra de Callosa, Cox i Redován sobre un circuit de 22 Km i un desnivell de 1.650 metres.

Actualitat | Altres Poblacions
15/03/2012
¿PUEDE UN RESTAURANTE, TENER PERSONALIDAD?
A casa dall’italiano se encuentra la personalidad desbordante de una antigua Trattoria tipica de Italia, donde toda la familia te atiende, y se respira aire de casa. Dall’italiano es una casa abierta a quienes les gusta su cocina, donde saben que todas las masas (Pasta y pizza) son hechas a mano. Los productos llegan directamente de Italia. Podemos destacar aunque ya es sobradamente conocido, por la tabla de quesos Italianos, es sorprendente hoy en día que te ofrezcan pan casero hecho en el momento. Encontramos variedad en carnes italianas, podemos destacar la excelente Fiorentina o la Tagliata cocinadas de diversas formas, entre otras muchas especialidades, todo ello acompañado de una selecta carta de vinos y postres caseros italianos. Recuerda Stefano que hay dos placeres en la vida: Comer y Cenar a gusto y siempre en buena compañía, esencia básica de Dall´italiano. Si quieres disfrutar de un viaje gastronómico sin salir de la playa Tavernes, encuéntranos en calle gebalcobra 6, o en tel. 686875764 Todos los días abierto, excepto los lunes cerrado por descanso.

Actualitat | Cullera
15/03/2012
JUVENTUD PREMIA LAS MEJORES “CARTAS DE AMOR”
La Concejalía de Juventud del Ayuntamiento de Cullera, ha entregado los premios a los ganadores del I Concurso de “Cartas de Amor”, que se ha convocado coincidiendo con la festividad de San Valentín.

Cultura | Cullera
15/03/2012
Carta guanyadora primera categoria
Amor de la meua vida, què bonic es pensar que va haver-hi un dia en la meua vida que et vaig mirar, que no podia apartar la vista de tu, i que per primera vegada vaig viure l'amor a primera vista de la persona més meravellosa del món sense saber perquè.

Actualitat | Llaurí
15/03/2012
Muntanya de Llaurí
Declaració de la muntanya de Llaurí com a paratge natural municipal El dia 28 de gener, la Conselleria de Medi Ambient va aprovar la declaració del Paratge Natural Municipal “Muntanya de Llaurí”.

Cultura | Cullera
15/03/2012
Carta guanyadora segona categoria
Estimada Maria, la meua estimada: Han canviat moltes coses des que tu no hi ets. La família, aquella que tu i jo fa més de 50 anys començarem a crear, ha augmentat, i ja no sols tenim una rebesneta, ara també hi han dos xicons, que éns dona molt de pesar que no hages pogut gaudir, com feres en les teues netes.

Cultura | Cullera
15/03/2012
CIRCULAR DE MARZO
Querida socia: En este mes de marzo en el que las fiestas Josefinas son el centro de la vida de todos los valencianos queremos desearte que te diviertas con la alegría que las Fallas nos transmiten a todos los que las disfrutamos. Nuestra programación es la siguiente:

Notícies 10777 - 10788 de 12196
  << Anterior 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243   244   245   246   247   248   249   250   251   252   253   254   255   256   257   258   259   260   261   262   263   264   265   266   267   268   269   270   271   272   273   274   275   276   277   278   279   280   281   282   283   284   285   286   287   288   289   290   291   292   293   294   295   296   297   298   299   300   301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312   313   314   315   316   317   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328   329   330   331   332   333   334   335   336   337   338   339   340   341   342   343   344   345   346   347   348   349   350   351   352   353   354   355   356   357   358   359   360   361   362   363   364   365   366   367   368   369   370   371   372   373   374   375   376   377   378   379   380   381   382   383   384   385   386   387   388   389   390   391   392   393   394   395   396   397   398   399   400   401   402   403   404   405   406   407   408   409   410   411   412   413   414   415   416   417   418   419   420   421   422   423   424   425   426   427   428   429   430   431   432   433   434   435   436   437   438   439   440   441   442   443   444   445   446   447   448   449   450   451   452   453   454   455   456   457   458   459   460   461   462   463   464   465   466   467   468   469   470   471   472   473   474   475   476   477   478   479   480   481   482   483   484   485   486   487   488   489   490   491   492   493   494   495   496   497   498   499   500   501   502   503   504   505   506   507   508   509   510   511   512   513   514   515   516   517   518   519   520   521   522   523   524   525   526   527   528   529   530   531   532   533   534   535   536   537   538   539   540   541   542   543   544   545   546   547   548   549   550   551   552   553   554   555   556   557   558   559   560   561   562   563   564   565   566   567   568   569   570   571   572   573   574   575   576   577   578   579   580   581   582   583   584   585   586   587   588   589   590   591   592   593   594   595   596   597   598   599   600   601   602   603   604   605   606   607   608   609   610   611   612   613   614   615   616   617   618   619   620   621   622   623   624   625   626   627   628   629   630   631   632   633   634   635   636   637   638   639   640   641   642   643   644   645   646   647   648   649   650   651   652   653   654   655   656   657   658   659   660   661   662   663   664   665   666   667   668   669   670   671   672   673   674   675   676   677   678   679   680   681   682   683   684   685   686   687   688   689   690   691   692   693   694   695   696   697   698   699   700   701   702   703   704   705   706   707   708   709   710   711   712   713   714   715   716   717   718   719   720   721   722   723   724   725   726   727   728   729   730   731   732   733   734   735   736   737   738   739   740   741   742   743   744   745   746   747   748   749   750   751   752   753   754   755   756   757   758   759   760   761   762   763   764   765   766   767   768   769   770   771   772   773   774   775   776   777   778   779   780   781   782   783   784   785   786   787   788   789   790   791   792   793   794   795   796   797   798   799   800   801   802   803   804   805   806   807   808   809   810   811   812   813   814   815   816   817   818   819   820   821   822   823   824   825   826   827   828   829   830   831   832   833   834   835   836   837   838   839   840   841   842   843   844   845   846   847   848   849   850   851   852   853   854   855   856   857   858   859   860   861   862   863   864   865   866   867   868   869   870   871   872   873   874   875   876   877   878   879   880   881   882   883   884   885   886   887   888   889   890   891   892   893   894   895   896   897   898   899   900   901   902   903   904   905   906   907   908   909   910   911   912   913   914   915   916   917   918   919   920   921   922   923   924   925   926   927   928   929   930   931   932   933   934   935   936   937   938   939   940   941   942   943   944   945   946   947   948   949   950   951   952   953   954   955   956   957   958   959   960   961   962   963   964   965   966   967   968   969   970   971   972   973   974   975   976   977   978   979   980   981   982   983   984   985   986   987   988   989   990   991   992   993   994   995   996   997   998   999   1000   1001   1002   1003   1004   1005   1006   1007   1008   1009   1010   1011   1012   1013   1014   1015   1016   1017     Següent >>