Hemeroteca

Buscador 
Cultura | Sueca
15/04/2012
Sueca aconseguix el reconeixement oficial dels estudis de Guitarra Elèctrica que s’impartixen en l’Escola Vicent Vera
Des de l’any 2005, l’Escola Vicent Vera de Sueca oferix la possibilitat de cursar estudis de guitarra elèctrica. Però ha sigut ara quan la Conselleria d’Educació ha reconegut oficialment a este centre per a impartir estos estudis de música, convertint-se en un dels tres únics que oferixen esta possibilitat en tota la província, junt al de València capital i al del Grau de Gandia. Amb esta autorització per part de Conselleria, l’estudiant que curse els estudis de guitarra elèctrica en Sueca podrà obtindre la titulació de grau elemental i grau professional, igual que succeïx amb els altres instruments. Els dos professors que impartixen estos estudis, Víctor Llombart i Xavi Meseguer, han mostrat la seua satisfacció per poder oferir esta formació, oficial ja, en Sueca.

Actualitat | Sueca
15/04/2012
Sueca presenta “Connectem amb el poble”
El nou servei d’administració electrònica que oferix l’Ajuntament de Sueca permet els ciutadans realitzar gestions o consultes a través d’internet, durant tots els dies de l’any i a qualsevol hora El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va acollir la presentació oficial del nou sistema de gestió d’expedients “Connectem amb el poble” amb el qual els ciutadans i ciutadanes del municipi podran realitzar qualsevol gestió o consulta, a més de conéixer l’estat actualitzat dels tràmits municipals que hagen sol·licitat, des de casa, sense cues ni esperes, a través d’internet, en qualsevol moment, tots els dies de l’any. Alguns exemples dels avantatges que oferix este nou sistema informatitzat, que des de ja es pot consultar en la web de l’Ajuntament, “són la facilitat i comoditat a l’hora de realitzar qualsevol gestió, sense horaris... Per a fer certificats d’empadronament, presentar una instància... Inclús, qualsevol proveïdor podrà presentar telemàticament la factura en l’Ajuntament sense haver de desplaçar-se fins ací”, va assenyalar el regidor de Noves Tecnologies, Dimas Vázquez, el qual va agrair el treball realitzat pel Departament d’Informàtica de l’Ajuntament, així com pel Departament d’Informació i Atenció al Ciutadà (DIAC), per a posar en marxa este servei inexistent encara en una gran majoria de poblacions. “És un projecte que, gràcies a les subvencions sol·licitades al seu dia a l’anterior govern d’Espanya, dels 180.000 euros aproximadament del total, hem pogut aconseguir que ens subvencionen un 86% gràcies al Pla Avança i al Pla E”, en paraules de Vázquez. “Crec que és un servei molt important per al nostre municipi, a més de molt necessari, i per això estic content de què Sueca siga una de les poques ciutats que ja pot disposar d’ell per a comoditat dels nostres ciutadans i ciutadanes”, va assenyalar l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

Actualitat | Sueca
15/04/2012
L’Ajuntament de Sueca posa en marxa l’Administració Electrònica
La Regidoria de Noves Tecnologies, encapçalada per Dimas Vázquez, procedirà en breu a la difusió d’una interessant iniciativa consistent en la posada en marxa de l’Administració Electrònica en l’Ajuntament de Sueca “Connectem amb el poble”. Esta actuació forma part del Projecte de Modernització Municipal que es desenvoluparà en dos fases: 1. FASE I: Subvencionada pel “Pla Avanza” (Ministeri d’Indústria) en un 73% dels 89.221 euros, per la qual cosa a l’Ajuntament de Sueca li suposarà un cost de 24.089 euros. 2. FASE II: Subvencionada pel “Pla E” (Fons Estatal per a l’Ocupació) al 100% dels 90.000 euros, per la qual cosa a l’Ajuntament de Sueca li suposarà un cost de 0 euros.

Salut | Cullera
15/04/2012
Fue presentada el 16 de marzo, en colaboración con el Dr. Juan Berrocal, de la Clinique de L’Europe de Rouen (Francia), uno de los especialistas más relevantes del panorama mundial.
El Hospital Universitario de La Ribera incorpora la técnica quirúrgica más avanzada para el descenso de los órganos genitales femeninos - Se calcula que aproximadamente el 20% de las mujeres que han llegado a la menopausia pueden tener un problema de prolapso (caída) genital en mayor o menor medida. - Frente a la técnica tradicional, esta nueva técnica, que utiliza la laparoscopia, es menos invasiva para la mujer que la cirugía abierta, acelerando su recuperación, y disminuye las posibles complicaciones postquirúrgicas al utilizar un adhesivo biológico frente a las tradicionales grapas de titanio o puntos de sutura.

Salut | Cullera
15/04/2012
Nela García inaugura las IV Jornadas de Actualización en Medicina Reproductiva en el Hospital Universitario de La Ribera.
La esterilidad es un problema de salud que afecta a 1 de cada 10 parejas en edad reproductiva * La jornada ha reunido a más de 60 especialistas de diversos centros sanitarios para debatir la atención del paciente. * Factores externos como el tabaco, el estrés, el sobrepeso o las dietas desequilibradas perjudican la fertilidad de las parejas.

Salut | Cullera
15/04/2012
El Hospital de La Ribera incorpora la Epiduroscopia, la más avanzada técnica contra el dolor crónico lumbar y ciática
Esta innovadora técnica quirúrgica presenta grandes ventajas para los pacientes frente a los tratamientos convencionales, ya que permite identificar y tratar directamente las lesiones espinales. * Este procedimiento quirúrgico consiste en introducir un endoscopio por el interior de la columna vertebral para abordar las patologías más frecuentes, como son inflamaciones, adherencias, compresiones por hernia discal o estenosis. * Los expertos afirman que el 80% de la población sufre a lo largo de su vida dolor lumbar o ciática. Igualmente, las estadísticas muestran que un 10% de estas patologías terminan por cronificarse.

Salut | Cullera
15/04/2012
El 9 de marzo se celebra el Día de la Enfermedad Renal en España.
El Servicio de Nefrología del Hospital Universitario de La Ribera atiende a una media de 139 pacientes al mes de hemodiálisis y diálisis peritoneal - Este Servicio es pionero en España en la hemodiálisis lenta nocturna, que mejora la calidad de vida de los pacientes y reduce ostensiblemente su morbi-mortalidad. - El 11% de la población general padece algún grado de enfermedad renal crónica; ello significa que, en la comarca de La Ribera, unas 27.000 personas tendrían algún tipo de enfermedad renal.

Salut | Cullera
15/04/2012
Esta disciplina estudia las interacciones entre el sistema nervioso y el sistema endocrino, responsables de regular la función de las glándulas como la tiroides, suprarrenal, testicular, ovárica o la del crecimiento.
El Hospital Universitario de La Ribera reúne a más de 70 especialistas de toda España para estudiar los últimos tratamientos en neuroendocrinología Expertos del centro alzireño abordan las principales novedades relacionadas con la patología de la hipófisis, la glándula del cerebro que regula la mayoría de los procesos hormonales del ser humano.

Falles | Cullera
15/04/2012
Açò no és una falla, és un sentiment
Els fallers de la Falla Raval, ens sentim viatgers, viatgers d’aquest viatge que fa ja 40 anys algú va iniciar, sense saber com ni on arribaria. 40 anys després, ací ens trobem, amb una sensació distinta, no sabem que ens oferirà el destí però si sabem que res ni ningú ens va a parar.

Falles | Cullera
15/04/2012
LA FALLA TAÜT ORGANITZA LA PRIMERA DESPERTÀ PER A XIQUETS A CULLERA.
El passat dia 18 de Març la Comissió de la Falla Taüt va organitzar la primera despertà infantil realitzada a Cullera de la que van gaudir els mes menuts de la comissió. Una idea que va sorgir del delegat de coets Pepe Simó (Morro Gran) i que la comissió va acceptar de seguida. A més de tindre aquesta innovadora idea Pepe Simó fou l'encarregat de buscar quins serien els coets mes adequats que podien utilitzar els xiquets i junt amb l'altre delegat, Salvador Ribes, es van coordinar per a que la despertà es desenvoluparà sense cap problema donant les correctes instruccions amb el fi de que feren bon us dels coets.

Falles | Cullera
15/04/2012
Les falles en els Maristes de Cullera
“Un viatge, una aventura”. Aquest ha sigut el lema en el qual ha girat tot el tema de la falla dels Maristes. A més aquest tòpic coincideix amb el lema representatiu del curs 2011-12. Per tant, com tots els anys per falles, ens hem trobat amb els ninots més representatius: un globus, la bola del món, diferents transports, alguns llocs turístics…etc. És a dir, tot allò que tinguera relació amb els viatges. Com sol ser habitual, hem tingut una gran participació i de qualitat en els ninots el.laborats pels alumnes de primària. Cal destacar el primer premi: el ninot indultat adjudicat a Claudia Aitor de 5é de primària. Per altra banda, els cursos de secundària han realitzat el “cartell faller” i la guanyadora ha sigut Marina Jover de 3r d’ESO. Enhorabona a tots.

Falles | Cullera
15/04/2012
La Falla Passeig seguix trionfant amb l’obra de teatre “El Florit pensil”.
La Comissió de la Falla Passeig-Mercat de Cullera va participar amb l’obra de teatre “El Florit Pensil” en la XXV Mostra Ligorio Ferrer de Gandia el passat mes de Març. El dissabte 31 de Març, en el Museu Faller de Gandia, es va realitzar la Gala de Premis d’aquesta Mostra. La nostra obra va obtindre els següents guardons: Juanfran Sáez nominat al millor actor, l’obra nominada com a millor obra, millor direcció per a Juanfran Sáez i 1r premi al millor ús i dicció en llengua valenciana. Aquesta obra va ser la guanyadora del XXIV Concurs de Teatre de Falles de Cullera en març de 2011, on obtinguerem els següents guardons: Leandro Fort el premi al millor actor, millor direcció Juanfran Sáez, millor escenografia Miguel Almiñana, Vicent Martínez i Juan Montaner, i el 1r premi a l’obra. Després de l’èxit en aquest concurs la repetirem a Cullera en les Festes Majors 2011, i l’hem seguit representant-la en diversos concursos de la província de València i Alacant.

Notícies 10645 - 10656 de 12196
  << Anterior 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243   244   245   246   247   248   249   250   251   252   253   254   255   256   257   258   259   260   261   262   263   264   265   266   267   268   269   270   271   272   273   274   275   276   277   278   279   280   281   282   283   284   285   286   287   288   289   290   291   292   293   294   295   296   297   298   299   300   301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312   313   314   315   316   317   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328   329   330   331   332   333   334   335   336   337   338   339   340   341   342   343   344   345   346   347   348   349   350   351   352   353   354   355   356   357   358   359   360   361   362   363   364   365   366   367   368   369   370   371   372   373   374   375   376   377   378   379   380   381   382   383   384   385   386   387   388   389   390   391   392   393   394   395   396   397   398   399   400   401   402   403   404   405   406   407   408   409   410   411   412   413   414   415   416   417   418   419   420   421   422   423   424   425   426   427   428   429   430   431   432   433   434   435   436   437   438   439   440   441   442   443   444   445   446   447   448   449   450   451   452   453   454   455   456   457   458   459   460   461   462   463   464   465   466   467   468   469   470   471   472   473   474   475   476   477   478   479   480   481   482   483   484   485   486   487   488   489   490   491   492   493   494   495   496   497   498   499   500   501   502   503   504   505   506   507   508   509   510   511   512   513   514   515   516   517   518   519   520   521   522   523   524   525   526   527   528   529   530   531   532   533   534   535   536   537   538   539   540   541   542   543   544   545   546   547   548   549   550   551   552   553   554   555   556   557   558   559   560   561   562   563   564   565   566   567   568   569   570   571   572   573   574   575   576   577   578   579   580   581   582   583   584   585   586   587   588   589   590   591   592   593   594   595   596   597   598   599   600   601   602   603   604   605   606   607   608   609   610   611   612   613   614   615   616   617   618   619   620   621   622   623   624   625   626   627   628   629   630   631   632   633   634   635   636   637   638   639   640   641   642   643   644   645   646   647   648   649   650   651   652   653   654   655   656   657   658   659   660   661   662   663   664   665   666   667   668   669   670   671   672   673   674   675   676   677   678   679   680   681   682   683   684   685   686   687   688   689   690   691   692   693   694   695   696   697   698   699   700   701   702   703   704   705   706   707   708   709   710   711   712   713   714   715   716   717   718   719   720   721   722   723   724   725   726   727   728   729   730   731   732   733   734   735   736   737   738   739   740   741   742   743   744   745   746   747   748   749   750   751   752   753   754   755   756   757   758   759   760   761   762   763   764   765   766   767   768   769   770   771   772   773   774   775   776   777   778   779   780   781   782   783   784   785   786   787   788   789   790   791   792   793   794   795   796   797   798   799   800   801   802   803   804   805   806   807   808   809   810   811   812   813   814   815   816   817   818   819   820   821   822   823   824   825   826   827   828   829   830   831   832   833   834   835   836   837   838   839   840   841   842   843   844   845   846   847   848   849   850   851   852   853   854   855   856   857   858   859   860   861   862   863   864   865   866   867   868   869   870   871   872   873   874   875   876   877   878   879   880   881   882   883   884   885   886   887   888   889   890   891   892   893   894   895   896   897   898   899   900   901   902   903   904   905   906   907   908   909   910   911   912   913   914   915   916   917   918   919   920   921   922   923   924   925   926   927   928   929   930   931   932   933   934   935   936   937   938   939   940   941   942   943   944   945   946   947   948   949   950   951   952   953   954   955   956   957   958   959   960   961   962   963   964   965   966   967   968   969   970   971   972   973   974   975   976   977   978   979   980   981   982   983   984   985   986   987   988   989   990   991   992   993   994   995   996   997   998   999   1000   1001   1002   1003   1004   1005   1006   1007   1008   1009   1010   1011   1012   1013   1014   1015   1016   1017     Següent >>