Hemeroteca

Buscador 
Falles | Cullera
15/03/2012
CAMPIONAT 24H. FUTBOL SALA MASCULÍ J.L.F.
Les 24 hores de Futbol Sala masculí es van celebrar els passats 24 i 25 de Febrer al Pavelló Municipal. Un campionat que té molta importància dins de les activitats que s'organitzen des de la Junta Local Fallera de Cullera. Enguany amb una participació de 8 comissions, dit campionat va tindre un nivell altíssim.

Actualitat | Cullera
15/03/2012
T´ AJUDEM A FER EL TEU PROPI CURRICULUM VITAE
El Curriculum Vitae, és la ferramenta més important per a l'hora de trobar ocupació, és la clau que t'obri les portes a una entrevista de treball. És molt important que siga clar, minuciós i concís. El currículum ha de presentar les teues metes professionals i/o ressaltar els teus mèrits professionals, la teua formació, les teues principals qualitats i aptituds. Recorda que el primer objectiu que busques a l'hora de preparar el teu Currículum és obtindre una entrevista. Per això des de la regidoria de joventut, en el Centre d'Informació Juvenil, volem facilitar eixes habilitats i aptituds que necessiten els joves de Cullera per a trobar treball, t'ajudem a elaborar el teu propi Currículum tots els dimarts a la vesprada de 17.00 a 20.00 h, on t'ensenyarem els diferents tipus (CV Cronològic, CV Funcional, CV Combinat i CV Europeu) i a continuació t'assessorarem sobre els passos que cal seguir per a elaborar-lo. Si tens menys de 30 anys i necessites ajuda per a crear el teu propi Currículum Vitae, concerta una cita cridant al telèfon 96 173 07 12. T'esperem!!

Actualitat | Cullera
15/03/2012
FESTIVITAT DE L’ENCARNACIÓ 2012
Les  cambreres de la Mare de Deu d’enguany: Na Julia Simó de Pelegrí i Na Consuelo Simó de Pelegrí,  els conviden a la festivitat de l’Encarnació, que serà el proper 25 de març a les 11  del matí al Santuari del Castell de Cullera,  en el que es presenten a la nostra patrona els xiquets que hagen nascut durant  l’any, les cambreres entregaran una medalleta a tots els xiquets assistents a l’acte. Pel fet que la data coincidix  amb el primer diumenge de quaresma, la missa que s`oficiarà en honor a la nostra patrona aquest dia, s’ha trasladat al dilluns 26 de març a les 18 hores al Santuari del Castell. Els esperem a tots.

Esports | Cullera
15/03/2012
Escola Futbol Base Cullera – Febrer
JUVENIL Al llarg d’aquest mes, i amb els resultats obtinguts, podem dir que hem fet un pas endavant amb el nostre objectiu d’assegurar la categoria i ens hem fiançat a la zona tranquil·la de la classificació. Ara ens queda anar pensant en implantar les bases per la propera temporada, anar fent partícips tots els jugadors i compactar un grup per poder plantejar-nos objectius majors per la campanya pròxima. CADET A Després d’una fase prou negativa en quan a resultats, on ens complicàrem la nostra situació a la classificació, aquest mes hem aconseguit retrobar-nos amb el nostre joc i hem tret punts molt importants per mirar cap amunt i no caure als llocs de descens. Llàstima els dos punts perduts el darrer partit en l’últim minut de l’encontre que ens hagueren donat més tranquil·litat. Anem a tindre que lluitar fins el final per mantenir la categoria, però el grup està preparat i conscient del repte.

Cultura | Cullera
15/03/2012
Gràcies!
BALADRE I AFACU, vol agrair als Joves Socialistes de Cullera, l’acte benèfic, que ens realitzà el passat divendres dia 24 de febrer en la Casa de la Cultura, a càrrec de XAVI CASTILLO. No és només un acte de solidaritat sinó per a nosaltres és un gran impuls per a seguir treballant. El passat dia 21de Febrer celebràrem la festa de CARNESTOLTES en la nostra associació. Ens acompanyà el grup de sevillanes del CEAR, fent-nos una gran demostració de com es ballen les Sevillanes. Va ser per a nosaltres un dia molt alegre. Acabarem la vesprada en un passa carrer, on les cançons i la alegria no ens faltà.

Esports | Cullera
15/03/2012
C.F. CULLERA I FILIAL MANTENEN INTACTES OPCIONS D´ASCENS
Els resultats de les últimes setmanes obtesos per l´equip de Preferent i per el filial de Segona Regional consolida als dos equips amateurs del Club de Futbol Cullera en disposició d´obtindre l´ascens de categoria. L´equip de Preferent, després d´una treballada victòria en la jornada 20 al sempre difícil camp del Taveres (0-2), va aconseguix una golejada a l ´Aeria davant el Torrent C.F. (4-0). Tot i l ínjusta (foto) derrota a Gandia (2-1) en la següent jornada, l´equip va aconseguix no sense dificultats guanyar al Sueca en el clàsic riberenc i empatar en Algemesí (1-1) en un paritt aon els nostres degueren guanyar amb claretat (1-1). L´equip continua segon classificat amb 12 victòries, 9 empats i només 3 derrotes després de 24 partits, sent a més l´equip màxim golejador i que major diferencia de gols a favor té en el grup. L´Amateur B continúa en la seua fenomenal trajectòria, aconseguint vitòries consecutives de especial significat. En la jornada 21 victòria davant fins el eixe moment invicte Rafelcofer per una contundent golejada de 5-0, que pot esclarir molt respecte al lamentable arbitraje patit per els cullerencs a Rafelcofer en l´anada, que suposà l´ultima derrota dels nostres ... en Octubre. També molt important i treballada victòria en la jornada 22 davant el filial del Tavernes (0-1), que situa a l´equip amb 18 victòries en 22 partits, a un punt del Rafelcofer i com a un dels millors segons de tots els grups. Els 7 millors segons classificats dels 17 grups de Segona, també ascendeixen. Els Veterans continuen en una òptima trajectòria de resultats tot i que en les últimes jornades han sufrit algun revés en les seues aspiracions de disputar la lliga al potent Picasent C.F. al que per cert els nostres li guanyaren (0-2) en la jornada 19. Tot i això l´equip, ja amb 15 victòries, continúa lluitant en la tercera posició molt prop del segon classificat Paiporta

Salut | Cullera
15/03/2012
El 29 de febrero se celebra el Día Mundial de las Enfermedades Raras.
El Hospital Universitario de La Ribera participa en el estudio nacional sobre enfermedades raras coordinado por el prestigioso Centro de Investigación Biomédica en Red

Salut | Cullera
15/03/2012
El Dr. Francisco Tarazona, del Hospital Universitario de La Ribera, nuevo presidente de la Sociedad Valenciana de Geriatría y Gerontología
Es Doctor en Medicina por la Universidad de Valencia y Médico Adjunto a la Unidad de Geriatría del centro sanitario de Alzira.

Esports | Cullera
15/03/2012
Club Piragüisme Cullera: 2a prova XIII Lliga D'Hivern
El passat diumenge 5 de Febrer, es va dur a terme, a les instal·lacions del Club Piragüisme Cullera, la segona prova de la XIII Lliga D'Hivern D'Aigues Tranquiles de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, 26 palistes del nostre club van participar a la prova tot i que la climatologia no acompanyava, ja que ens trovabem en plena onada de fred Siberià i les carreres es van fer en una temperatura per davall dels 7ºC, pluja i vent al final del matí. Tot i la climatologia adversa que ja hem comentat, la prova va tindre una gran quantitat tant de participants com de public assistent a les grades de les instal·lacions municipals de Piragüisme. Els resultats obtinguts per els nostres van ser els següents:

Actualitat | Cullera
15/03/2012
PROYECTO ICEBERG: ATENCIÓN A LAS MUJERES VÍCTIMAS DE VIOLENCIA DE GÉNERO.
ICEBERG es un proyecto europeo que tiene como finalidad ayudar a las mujeres víctimas de violencia de género. Con ello, se pretende protegerlas, recuperarlas plenamente en la sociedad y potenciar su autonomía personal. Para conseguirlo, el proyecto construye un Abrazo Comunitario a través de la creación de Coaliciones Locales para que las mujeres se sientan apoyadas y arropadas por la ciudadanía.

Esports | Cullera
15/03/2012
Turis, 1ª Jornada de competición para el Club Natació Cullera
El pasado día 21 de enero, el Club Natació Cullera realizó la primera carrera de natación de la Federación Valenciana de Natación de esta nueva temporada en Turis. Ante una gran presencia de competidores más de 290 nadadores y 14 clubes, los del equipo de Cullera realizaron una carrera magnifica consiguiendo clasificarse entre los primeros en todas las pruebas. El entrenador felicita de forma abierta a sus nadadores por el buen resultado de la prueba, y su gran esfuerzo competitivo ya que solamente entrenan dos veces por semana, mientras que la media de los clubes son de 4 a 5 sesiones por semana.

Esports | Cullera
15/03/2012
Presentación del Equipo Oficial del Club Natació Cullera
El pasado sábado tuvo lugar en la piscina cubierta de Algemesí, donde se entrena en la fase invernal, la presentación del Equipo Oficial para las competiciones del Club Natació Cullera, para esta nueva temporada. El presidente del club Marcelino Valls, se reunió con todos l@s nadador@s, y su Equipo Técnico, compuesto por un entrenador, seis monitores y dos delegados de competiciones, y sus treinta y cuatro nadador@s, donde se expusieron los nuevos retos para esta nueva temporada y sus ambiciones deportivas tanto en las pruebas de piscinas como en las travesías. El discurso del presidente se centro en tres pilares que forman el cuerpo vertebral del club y su definición como tal, es el valor de la humildad, entendida como la virtud que consiste en conocer las propias limitaciones y debilidades y actuar de acuerdo a tal conocimiento. La voluntad, más allá de los deportistas, sino más bien de todo lo que se encuentra detrás de ellos, la voluntad de unas madres y padres implicados al máximo por un bien en común que no es otro que el del club y la implicación absoluta de sus nadadores ante sus responsabilidades y sus deberes. En esa misma tarde, también pudimos compartir el griterío del agua con nuestra Amiga y gran nadadora Paula Femenía, realizando buenos tiempos en las pruebas autonómicas de 100 metros mariposa y actualmente buscando las clasificaciones para los Campeonatos de España, como siempre gracias por compartir y ser un punto de referencia para nuestr@s jóvenes promesas que están en ello. Aunque, estamos muy contentos de poder presentar al Equipo Oficial de esta nueva temporada, el Club de Natació Cullera, siempre tiene las puertas abiertas para cualquier persona que desee compartir las experiencias de la natación con nosotros, puedes contactar a través de la página web www.clubnataciocullera.com o contactando de forma directa con el entrenador Jesús Valls, que te informará a través del teléfono 644480898. Gabinete de Comunicación Club Natació Cullera

Notícies 8689 - 8700 de 10080
  << Anterior 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243   244   245   246   247   248   249   250   251   252   253   254   255   256   257   258   259   260   261   262   263   264   265   266   267   268   269   270   271   272   273   274   275   276   277   278   279   280   281   282   283   284   285   286   287   288   289   290   291   292   293   294   295   296   297   298   299   300   301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312   313   314   315   316   317   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328   329   330   331   332   333   334   335   336   337   338   339   340   341   342   343   344   345   346   347   348   349   350   351   352   353   354   355   356   357   358   359   360   361   362   363   364   365   366   367   368   369   370   371   372   373   374   375   376   377   378   379   380   381   382   383   384   385   386   387   388   389   390   391   392   393   394   395   396   397   398   399   400   401   402   403   404   405   406   407   408   409   410   411   412   413   414   415   416   417   418   419   420   421   422   423   424   425   426   427   428   429   430   431   432   433   434   435   436   437   438   439   440   441   442   443   444   445   446   447   448   449   450   451   452   453   454   455   456   457   458   459   460   461   462   463   464   465   466   467   468   469   470   471   472   473   474   475   476   477   478   479   480   481   482   483   484   485   486   487   488   489   490   491   492   493   494   495   496   497   498   499   500   501   502   503   504   505   506   507   508   509   510   511   512   513   514   515   516   517   518   519   520   521   522   523   524   525   526   527   528   529   530   531   532   533   534   535   536   537   538   539   540   541   542   543   544   545   546   547   548   549   550   551   552   553   554   555   556   557   558   559   560   561   562   563   564   565   566   567   568   569   570   571   572   573   574   575   576   577   578   579   580   581   582   583   584   585   586   587   588   589   590   591   592   593   594   595   596   597   598   599   600   601   602   603   604   605   606   607   608   609   610   611   612   613   614   615   616   617   618   619   620   621   622   623   624   625   626   627   628   629   630   631   632   633   634   635   636   637   638   639   640   641   642   643   644   645   646   647   648   649   650   651   652   653   654   655   656   657   658   659   660   661   662   663   664   665   666   667   668   669   670   671   672   673   674   675   676   677   678   679   680   681   682   683   684   685   686   687   688   689   690   691   692   693   694   695   696   697   698   699   700   701   702   703   704   705   706   707   708   709   710   711   712   713   714   715   716   717   718   719   720   721   722   723   724   725   726   727   728   729   730   731   732   733   734   735   736   737   738   739   740   741   742   743   744   745   746   747   748   749   750   751   752   753   754   755   756   757   758   759   760   761   762   763   764   765   766   767   768   769   770   771   772   773   774   775   776   777   778   779   780   781   782   783   784   785   786   787   788   789   790   791   792   793   794   795   796   797   798   799   800   801   802   803   804   805   806   807   808   809   810   811   812   813   814   815   816   817   818   819   820   821   822   823   824   825   826   827   828   829   830   831   832   833   834   835   836   837   838   839   840     Següent >>