Hemeroteca

Agermanament faller
Agermanament faller
14/12/2017
Les falles Taüt de Cullera i Bernat Aliño de Sueca celebren el seu segon acte d'agermanament faller, en esta ocasió a Cullera

El passat mes de juny, les falles Bernat Aliño de Sueca i la Falla Taut de Cullera van escenificar a Sueca, el primer acte de l'Agermanament que les dues comissions tenien previst celebrar aquest any. Ara l'acte s'ha traslladat a Cullera, on les dues comissions han seguit estrenyent els seus vincles de germanor i amistat.
La sala Multiusos del Mercat Municipal va acollir un acte en què van estar presents les màximes representants de les dues comissions acompanyades pels seus respectius presidents, comptant a més amb la presència de la Fallera Major de Sueca, Tania Sáez López, acompanyada pel president d'aquella Junta Local fallera, Bernardo Garrigós, i el regidor de Festes suecà, Pau Francesc Roselló. Per part cullerenc va estar present el regidor delegat de la Junta Local Fallera ,Javier Cerveró, acompanyat per la presidenta de la mateixa, Susi Melià.
L'acte va servir, a més de per estrènyer llaços entre les dues comissions falleres, per passar una intensa nit de festa ,en la qual es va presentar la nova xaranga que acompanyarà la Falla Taüt en tots els seus actes festius.
Gabinet de premsa Falla Taüt