Hemeroteca

Acord amb Servientradas.com
Acord amb Servientradas.com
18/09/2017
Servientradas.com vendrà les entrades d'esdeveniments i espectacles de Cullera

L'Ajuntament de Cullera ha arribat a un acord amb la plataforma digital Servientradas.com per a la gestió d'entrades d'esdeveniments i espectacles en el municipi a través d'internet. D'esta manera, els veïns i visitants disposaran d'una eina que els facilitarà la compra dels tiquets, evitant així cues i desplaçaments, ha destacat la regidora de Cultura, Sílvia Roca. No obstant això, la venda en taquilla es mantindrà per a aquelles persones que no tinguen accés a la xarxa.
Els concerts, les representacions teatrals i en un futur esdeveniments esportius i de tota índole podran vendre les seues entrades online a través de la pàgina web www.agendacullera.com.
La citada plataforma permet una gestió més fàcil de les entrades a través d'ordinadors i dispositius mòbils tan sols amb una connexió a internet. També possibilita obtindre l'entrada en taquilla, portar-la en el mòbil o imprimir-la a casa des d'un correu electrònic.
En la presentació de l'acord han estat presents l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor; Roca i el director de Solucions Tecnològiques de Servientradas.com, Pascual Lasso.