Hemeroteca

L'equip de govern inaugura l'inici de curs de primària en el Tirant lo Blanch i d'infantil en l'escoleta de Tulell
L
14/10/2015
Comença un nou curs per als alumnes d'Alzira, "Un curs molt especial, perquè estarem pendents de totes les necessitats de cada centre educatiu de la nostra ciutat", ha assenyalat José Grau, regidor d'Educació i Infància.

L'equip de govern inaugura l'inici de curs de primària en el Tirant lo Blanch i d'infantil en l'escoleta de Tulell
Comença un nou curs per als alumnes d'Alzira, "Un curs molt especial, perquè estarem pendents de totes les necessitats de cada centre educatiu de la nostra ciutat", ha assenyalat José Grau, regidor d'Educació i Infància. "D'esta manera tornarem, des de l'Ajuntament, a estar totalment involucrats amb el teixit educatiu de la nostra ciutat". Estes declaracions les va realitzar en l'acte d'inauguració del nou curs escolar el passat 10 de setembre en el col•legi Tirant lo Blanch i la escoleta de Tulell.
L'alcalde de la ciutat, Diego Gómez; la vicealcaldessa, Isabel Aguilar; Pep Carreres, regidor de Medi ambient; Aída Ginestar, de Cultura i d’Esports i Marina Mir, de Serveis Socials, estagueren també presents en l'acte d'inici del curs 2015-16.
Grau va mantindre una presa de contacte amb les directores i directors dels col•legis d'Alzira al llarg del mes de juliol per tal de conéixer les necessitats de cada un dels centres. Este va se ser el primer pas per tal de treballar conjuntament ja que "Com a professor entenc perfectament les demandes dels meus companys de professió, i per això estic disposat a escoltar-los en tot moment".
L'equip de govern va saludar als directius i equip docent, a més de fer una volta per diverses aules del centre, saludant els pares i alumnes.
El regidor de Educació és consistent en dir que: "Este ha de ser l'any del canvi en educació, després de dècades de govern de dretes en la Generalitat, i dotze anys en la nostra ciutat, el canvi deu ser real".  També vol donar tranquil•litat als pares recordant les ajudes que des de l’Ajuntament es posen a l’abast dels pares: "Des de la nostra ciutat hem seguit impulsant el banc de llibres que gestionen les AMPA, i a més cal afegir l'ajuda de fins a 200 euros que podran rebre totes les famílies amb fills que cursen els seus estudis en centres públics i concertats".
Grau ha assumit el compromís de realitzar diverses visites als centres al llarg del curs escolar, "Perquè és molt important tindre un contacte el més pròxim possible amb els educadors per tal d'assabentar-se de tot allò que necessiten els centres on desenvolupen la seua tasca. D’esta manera l’Ajuntament tornarà a involucrar-se amb el teixit educatiu de la nostra ciutat i, especialment des de la Regidoria de Educació, anem a treballar dur, per a que cada xiquet d’Alzira tinga una educació de qualitat”.