Hemeroteca

Més de 1000 persones participen en la XXVIII Volta a Peu a Sueca, Memorial Vicent Renart
Més de 1000 persones participen en la XXVIII Volta a Peu a Sueca, Memorial Vicent Renart
14/10/2015
El passat dissabte 26 de setembre, els carrers de Sueca van acollir la XXVIII Volta a Peu a Sueca, Memorial Vicent Renart, la més multitudinària de les darreres edicions.

Més de 1000 persones participen en la XXVIII Volta a Peu a Sueca, Memorial Vicent Renart

El passat dissabte 26 de setembre, els carrers de Sueca van acollir la XXVIII Volta a Peu a Sueca, Memorial Vicent Renart, la més multitudinària de les darreres edicions.
La prova, que organitza el Club de Córrer Peus Quets de Sueca i que compta amb el patrocini i la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, s’emmarca dintre el Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l’Albufera.
Aquesta prova és la penúltima del circuit, que comprén un total d’onze carreres que es celebren en diferents municipis veïns de l’Albufera de València.
En esta ocasió també, per segon any consecutiu, s’oferia la possibilitat d’elegir entre dues distàncies, 10k o 20k.
Els organitzadors apunten que enguany han estat vora 750 els inscrits en la distància curta i vora 280 els participants de la 20k, un centenar i escaig més que els inscrits en aquesta distància en la darrera edició.
Quan al recorregut, en la prova de 10 quilòmetres ha estat el mateix que l’any anterior, però en la prova de 20 s’ha modificat un tram per tal d’evitar que els corredors d’aquesta distància coincidiren amb els corredors que arribaven a la meta de la 10k.
A les 18 hores l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el president del Club de Córrer Peus Quets, Ramon Monjo, van estar els encarregats de donar l’eixida a tots els participants que esperaven darrere l’arc d’eixida en un Carrer Sequial ple de gom a gom.
Pel que fa al podi, el més ràpid del 10k va ser Rubén Crespo amb un temps de 34:18 i pel que fa a les dones, la primera en creuar la línia de meta va estar Mariló Colomino amb un temps de 43:03. En la categoria de locals, els guanyadors van ser Sergio Cebolla (35:46) i Cinta Sancho (46:15)
En el 20K, el triomf fou per a Antonio López, qui va entrar a meta en un temps de 1:13.34 i en les dones, la primera en arribar a la meta va ser Olga García amb una marca de 1:32.48. En la categoria de locals, els més ràpids van ser José Manuel Caplliure (1:18.30) i Julia Laliga (1:41.56), qui a més, repetia triomf. Els resultats de la resta de categories, entre les que hi havia també per primera vegada la modalitat fallera, poden consultar-se a la pàgina www.cronorunner.com.
En finalitzar la doble prova, l’alcaldessa de Sueca i una nodrida representació municipal  van fer l’entrega dels trofeus als guanyadors junt al president del CC. Peus Quets.
Cal remarcar que, enguany, els guardons han estat ideats i creats pel mateix president del club. Els organitzadors han explicat que el trofeu representa l’emblema del club, dos peus, que reposen sobre una “S” en símbol del suport que Sueca li ha donat sempre a l’atletisme. En este sentit, Monjo, ha reiterat l’agraïment sincer a tots  aquells que col·laboren i donen suport a la prova entre voluntaris, col·laboradors i patrocinadors, tot destacant la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.
A5Zks86kBDSa
Per la seua banda el regidor d'Esports, Vicent Baldoví, que ha participat en la carrera junt a altres regidors de l'equip de govern, ha aplaudit la feina del club i ha destacat l’èxit de participació en l’esdeveniment esportiu. Baldoví ha finalitzat assenyalant que “Gràcies a la feina de Peus Quets, Sueca ha celebrat aquest dissabte una gran festa esportiva, milers de persones han vingut a viure una prova que ja és tota una tradició i han pogut gaudir d’aquest circuit preciós”.