Hemeroteca

El Sucro Cullera F.S. presenta els seus equips 2012-13
El Sucro Cullera F.S. presenta els seus equips 2012-13
15/12/2012
El Sucro Cullera va presentar el dissabte 10 de novembre a tots els seus equips corresponents a la temporada 2012-13. Els equips Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Sènior Femení i Sènior Masculí van anar desfilant davant un nombrós públic que es va congregar en el Pavelló Cobert de Cullera.

La festa va començar sobre les 16:30 h. de la vesprada. Mentre el Speaker anava cridant d'un en un a cada jugador, aquests eren aplaudits  per un públic entregat. El primer a eixir va ser el primer equip, que amb Braulio Correal com a entrenador, va anar rebent a cadascun dels respectius equips del club. L'equip Sènior segueix una bona trajectòria en lliga i camina amb bon pas per una competició de tercera divisió més animada que mai. Paset a paset arribaran lluny.
El següent a eixir va ser la novetat d'enguany, el Sènior Femení, que comandat per Pere Todos Santos, intenta acoplar-se a la competició, tenint en compte la seua condició de debutant. Segur que poc a poc van arreplegant els fruits del treball realitzat. El seu camí és llarg però aplegaran.
Posteriorment va eixir a escena l'Infantil, que dirigit per Héctor Sapiña, intenta seguir aprenent i fer-se un lloc entre els equips consolidats de la primera divisió provincial. De moment, està fent molt bon paper i segur que continuen aixina.
L'Aleví, amb Carlos Villarrasa com a entrenador, va ser el següent. Com qualsevol equip de l'Escola, el seu màxim objectiu és seguir progressant i cada any ser millor que l'anterior, intentant donar sempre el màxim. Enguany, han començat molt be i segur que continuen millorant.
El Benjamí, que va ser el penúltim a aparèixer, és el següent escaló dins l'Escola. Els xiquets, amb Omar Vargas al capdavant, faran un pas més en la seua formació i seguiran aprenent per intentar ser cada dia millors. Segur que també donaran molta guerra.
Finalment, el Prebenjamí, amb José Bañó al capdavant, va ser el més aplaudit. Formar-se i aprendre, més enllà dels resultats,  són les dues premisses a seguir pels més xicotets de la casa, autèntic orgull i base del futur del club. Segur que ho aconseguixen.
Al remat, la festa va concloure amb la foto de rigor i, finalment, bona part del públic es va quedar a gaudir de la victòria del primer equip contra el Autoreal (3-2), un partit molt emocionant que va ser un perfecte final a una vesprada inoblidable i repleta d'emocions.
¡1,2,3 SUCRO!