Hemeroteca

COMUNICAT DE LA JUNTA DE PERSONAL DE L’ AJUNTAMENT DE SUECA
15/07/2012
Una vegada coneguda la relació de funcionaris/es de l'Ajuntament de Sueca que exerciren el seu dret a la vaga, en la convocatòria de Vaga General que va tindre lloc el passat 29 de març, així com les quantitats que se'ns descomptaràn en la nòmina del mes de juny; la Junta de Personal de l’Excm. Ajuntament de Sueca, (CCOO, CSIF, SPPLBCV i UGT), vol donar a conéixer a l’opinió pública el següent:

1.- El 75% de la plantilla de l'Ajuntament de Sueca va seguir la Vaga General del 29 de març, en contra de la Reforma del Mercat Laboral i de les retallades en els Serveis Públics. (Cal tindre en compte en aquestes dades, que els membres del la Policia Local no poden realitzar Vaga)
2.- En la reunió de la Taula Negociadora que es va realitzar el dia 30 de març, ja demanarem que els diners que ens descomptaren, es destinaren a contractar persones aturades del municipi.
3.- Donada la gravetat del problema de l'atur a Sueca, demanem que s'agilitzen al màxim els tramits administratius perque s'utilitzen aquests diners per contractar persones aturades, el més prompte possible.
Sueca, 20 de juny de 2012.
JUNTA DE PERSONAL DE L’EXCM. AJUNTAMENT DE SUECA