Hemeroteca

L'entrada de Cullera és una "empastrà"
13/03/2019
Els seus errors, sr. Mayor, ho paguem tots els ciutadans i ciutadanes

El mes de gener passat, en el Ple de Cullera, el Sr. Alcalde Jordi Mayor, ens va informar de que el seu propi projecte sobre el carril bici, referint-se a l'entrada de Cullera, és una “empastrà”, i que decideix desfer tota la tasca, tota la inversió i tota l'estructura del carril bici en l'entrada del nostre Municipi.
És a dir, gasten els diners de tots en la nefasta construcció del carril bici, l'executen, l'omplin de pilonets verds, el senyalitzen i després de rebre avisos de l’oposició advertint que era un desastre i no fer cap mena de cas, ens trobem en què com a gran part de la ciutadania de Cullera no està conforme en aquesta execució duta a cap per vostés, decideixen, tallar i pegar. O el que és el mateix: perdre els diners abans invertits, tornant-ho a fer per altre lloc i incrementant la despesa d'aquest projecte, i vostés tant contents.
Des del Partit Popular pensem que com vosté va afirmar en el Ple, no és sol una “empastrà" en l'entrada de Cullera, és una “empastrà” en l'entrada de Cullera, en l'avinguda Germán Sapiña, i en la Diagonal del País Valencià. I que no ho pensem nosaltres únicament, així ho pensa i ens ho fan arribar gran part de ciutadans i ciutadanes del nostre Municipi.
Sr. Alcalde nosaltres pensem i fem saber que vosté hauria d'haver vist i estudiat el projecte abans d'executar-lo, i adonar-se abans (d'aquesta gran “empastrà” tal i com vosté mateix l’ha qualificada), abans de gastar-se els diners de la subvenció per a ara tornar a incrementar la despesa.
PP de Cullera