Hemeroteca

Inserció sociolaboral
Inserció sociolaboral
16/01/2018
40 vallers aconseguixen un lloc de treball gràcies al programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t

Quaranta veïns de Tavernes de la Valldigna han aconseguit un lloc de treball gràcies als itineraris personalitzats oferits pel programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t. Este programa, finançat amb vora 150.000 euros provinents de fons europeus, i dut a terme amb la col·laboració de la Conselleria d’Inclusió Social, ha atés a més de 400 vallers i ha oferit un itinerari personalitzat a 176 d’ells. A més, 8 han millorat la seua ocupació, i 24 han aconseguit altres fonts d’ingressos.
Estes dades es doanren a coneixer a la cloenda del taller d’ocupació “Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes de la Valldigna”, i del programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t, ambdós duts a terme per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Estos programes han permés, d’una banda, contractar 13 persones durant un any per a realitzar actuacions en projectes de restauració ambiental i paisatgística en diversos enclavaments d’alt valor ecològic i mediambiental de Tavernes, així com en la rehabilitació del patrimoni etnogràfic per a donar-li valor; i per altra banda oferir itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació d’exclusió social de la ciutat.
A la cloenda va assistir el secretari autonòmic d’Ocupació i Director General del SERVEF, Enric Nomdedéu, acompanyat de l’alcalde Jordi Juan, i membres de la corporació municipal. A l’acte es va fer entrega de les titulacions i els diplomes acreditatius als participants en els diferents programes.