Notícies

Festes Majors de Cullera
15/04/2019
El regidor de Festes de Cullera avança les novetats de les Festes Majors de 2019
Pere Manuel: “El que s’ha intentat i pense que sí que s’ha aconseguit és que el nom de Cullera en l’àmbit festiu torne a estar en primera línea de l’actualitat de la comarca i del panorama musical “

Actualitat
15/04/2019
La millor falla de Cullera tornà a ser la del Raval de Sant Agustí
La Falla del Raval de Sant Agustí s’emportà el primer premi d’Especial en falles grans amb el monument «La música les igualtats afavoreix... I a les feres amanseix», de Toni Pérez. Sant Antoni de la Mar, el segon premi i el de crítica local. La Taüt arreplegà amb disconformitat el tercer premi, el d’Interés Turístic i el d’Enginy i Gràcia, i la falla Passeig-Mercat, el quart. En infantils, la gran guanyadora de la secció Especial fou la Taüt que a més obtingué el premi d’Enginy i Gràcia; el segon anà a la Falla Raval de Sant Agustí, mentre que les falles de Passeig-Mercat i de Sant Antoni de la Mar, quedaren en tercer i quart lloc respectivament.

Festes Majors de Cullera
15/04/2019
Pepe Viyuela arriba a Cullera amb “ENCERRONA”
Hi ha un grup d’espectacles que formen part de la història teatral, espectacles que es prolonguen durant anys i que marquen la senya d’identitat d’un artista. Sense dubte, “Encerrona” de Pepe Viyuela és un d’estos espectacles.

Actualitat
15/04/2019
Cullera demana desconstruir el masclisme social
Cullera va commemorar el del Dia Internacional de la Dona demanant la desconstrucció del masclisme social, així es va posar de relleu al manifest llegit en l’acte institucional que va tindre lloc durant el matí del 8 de març a l'Auditori Municipal amb l'assistència de l'alumnat dels centres educatius. De vesprada, el Consell Municipal d'Igualtat s'adherí a la manifestació feminista organitzada conjuntament per l’Associació Amèlia Jover i Batukeres i que va comptar amb un seguiment multitudinari.

Actualitat
15/04/2019
Centenari de la coronació de la Mare de Déu del Castell com a patrona de Cullera
La Germandat de Tauleters va iniciar el 29 de març a l’església dels Sants Joans els seus actes commemoratius del Centenari de la Coronació la Mare de Déu del Castell com a patrona de Cullera. Després d’una missa cantada pel cor parroquial i presidida per mossén Jose Enrique Sanjuán, consiliari dels tauleters, la cerimònia acabà amb el cant de l’Himne a la Tauleta. A continuació van tindre lloc dues ponències al voltant de «La història de la Tauleta» a càrrec del mossens Jose Fomentin Peñalosa i Juan Antonio Agud, que van ser «tauleters» de la Mare de Déu al 1999.

Política
15/04/2019
El PP de Cullera va presentar en la nova seu al seu candidat Juan José Grau
El passat 11 de març el Partit Popular de Cullera va presentar al seu nou candidat a l’Alcaldia de Cullera, Juan José Grau Olivert, en la nova Seu Local dels Populars.

Notícies 1 - 6 de 130
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22     Següent >>