Notícies

Actualitat
14/05/2019
Cullera es bolca amb les Festes del centenari de la coronació de la seua Patrona
Declarades d’Interés Turístic Autonòmic, les Festes Majors de Cullera han tornat a comptar amb una ampla participació de tots els col·lectius locals en les activitats programades del 27 d’abril al 5 de maig. Música, teatre, i tot un seguit d’exposicions han comptat amb una gran afluència de públic, que en alghuns casos va desbordar les expectatives com ara en els concerts de tribut a Queen o el de Lola Índigo, entre d'altres. La vesant religiosa de la festa també ha destacat enguany amb motiu del centenari de la coronació de la Mare de Déu de l'Encarnació com a patrona de Cullera pel nombre de devots i fidels que han acompanyat la Moreneta en tots els actes des de la "Baixà" i la processó de Sant Vicent que comptaren amb la participació especial de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, passant per l'Aurora del Raval, el trasllat Bega-Port i l'Aurora de Sant Antoni. Les festes culminaran el 12 de maig amb l'acte de Coronació i la "Pujà".

Actualitat
14/05/2019
La trobada de Resurrecció tanca una Setmana Santa passada per aigua
Centenars de persones es congregaren el diumenge de Pasqua a Cullera per participar de la trobada de Resurrecció, amb la qual el poble acomiadava el cicle d’actes commemoratius d’una Setmana Santa passada per aigua, que es va encetar el 6 d’abril, amb el Pregó organitzat per la Junta Local de Confraries, a càrrec del cullerenc Joaquín Quiles. En 2019, la pluja va obligar a suspendre les processons de Dijous i Divendres Sants.

Especial Eleccions
14/05/2019
La Ribera es queda només amb 2 diputats: Baldoví i Bastidas
El cap de llista de Compromís és l'únic representant de la comarca al Congrés i Elena Bastidas recala a les Corts Valencianes

Especial Eleccions
14/05/2019
El PSOE torna a guanyar unes eleccions generals a la Comunitat Valenciana trenta anys després
El PSOE ha aconseguit guanyar unes eleccions generals a la Comunitat Valenciana després de quasi tres dècades, ja que les candidatures socialistes al Congrés dels Diputats no eren les més votades en aquesta autonomia -considerada en els últims anys un feu del PP- des dels comicis d'octubre del 1989 amb l''històric' Ciprià Ciscar al capdavant de la llista per València. Així, han hagut de passar quasi 30 anys perquè el PSOE recupere el lideratge en unes eleccions generals a la Comunitat amb llistes encapçalades per dos ministres, el de Foment, José Luis Ábalos, per València , i el Ciència, Pedro Duque, per Alacant, i Susana Ros, per Castelló.

Especial Eleccions
14/05/2019
Autonòmiques a la Comunitat Valenciana
El PSPV-PSOE guanya les autonòmiques a la Comunitat Valenciana

Actualitat
14/05/2019
Les festes del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu del Castell com a Patrona de Cullera
L’alegria i devoció amb que els cullerencs reben cada any a la Mare de Déu del Castell es van multiplicar en 2019, més si cap, amb motiu del centenari de la seua coronació com a patrona de Cullera.

Notícies 1 - 6 de 115
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20     Següent >>