Falles Cullera

Proclamació Falla Raval de Sant Agustí
Proclamació Falla Raval de Sant Agustí
14/12/2017
Es va proclamar a Elena Ripoll i Bodi com a Fallera Major acompanyada pel president Vicent Nacher i Marí.


El passat dissabte 25 de novembre, a la Sala Santy, la Falla Raval de Sant Agustí, va proclamar als seus màxims representants per a les falles del 2018.
Es va proclamar a Elena Ripoll i Bodi com a Fallera Major acompanyada pel president Vicent Nacher i Marí.
La xiqueta Andrea Lozar i Calatayud va ser proclamada Fallera Major Infantil i serà acompanyada en el seu regnat pel president infantil Gonzalo de Vega i Beltrán.
Un acte molt emotiu per a ells i els seus familiars i amics que els acompanyaven, ja que aquest és el seu primer acte oficial en el qual ostenten aquest càrrec.
Es va fer un recordatori del passat exercici, el qual va ser un any excel·lent per a la nostra comissió i així es va acomiadar a Clàudia, Rodrigo i Gemma que representaren de manera excel·lent la nostra comissió a l'exercici 2017i per això volem donar-los les gràcies tant a ells com a les seues famílies, amb la particularitat que els nostres representants infantils passen el regnat als seus germanets menuts i seguiran gaudint tant com el seu any.
A l’acte ens van acompanyar les nostres abonades, ja que són part imprescindible a la nostra comissió i no podia faltar un reconeixement per a elles.
Enhorabona a tots, gaudiu al màxim i esperem que aquest siga altre any inoblidable.