Actualitat Cullera

La cuina d’Eliana Albiach descobrix a tota Espanya un arròs amb Navelina
La cuina d’Eliana Albiach descobrix a tota Espanya un arròs amb Navelina
13/12/2017
El programa va suposar tot un incentiu per a l’equip d’Eliana Albiach, que si bé no és la primera volta que protagonitza un espai televisiu –ja tenia experiència amb Canal 9-, sí que jo és dirigir-se a una gran audiència a nivell nacional, per donar-se a conéixer.

El 30 de novembre, tota Espanya va poder descobrir, des de la cuina del restaurant cullerenc Eliana Albiach, com fer un arròs amb Navelina. El xef, Juan Giner, va protagonitzar l’últim tram del programa, de España Directo, de Televisió Espanyola, en la secció de “El imprescindible”, dedicat justament a esta varietat citrícola. Concretament, va elaborar un arròs de la varietat J. Sendra en navelina, pernil ibèric i napicol; i per a postres va mostrar com preparar una taronja, pelant-la al viu, i acompanyant-la amb fruits secs, i mistela, entre d’altres.
L’arròs amb navelina és un arròs salat, que naix de la innovació amb la gramínia, després de les Jornades d”Arrosària”, i posa una vegada més de relleu que l’arròs té molta versatilitat, i que amb ell tot no és reduix als arrossos tradicionals.