Actualitat Cullera

ACECU porta el Nadal a Cullera
ACECU porta el Nadal a Cullera
13/12/2017
L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) ha instal·lat un arbre de Nadal de 8 metres d’alçada i 2,10 metres de diàmetre als Jardins del Mercat, amb 420 metres de llums LED, i ha organitzat activitats per potenciar el consum a les tendes de Cullera.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) va donar el tret d’eixida al Nadal el passat dimecres 6 de desembre amb la inauguració d’un arbre nadalenc als Jardins del Mercat Municipal. A l’acte van assistir el vicepresident d’ACECU, Jose Luis Albiñana; l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor i el regidor de Comerç, Pere Manuel.
Durant tota la vesprada els més menuts pogueren disfrutar de diferents activitats. A les 19 hores les autoritats locals van encendre les llums de l’arbre i, per a finalitzar, es dispararen dos grans canons de neu que van divertir molt als xiquets.
Albiñana va explicar que s’ha preparat un ampli programa d’activitats infantils amb l’objectiu de potenciar les compres nadalenques a les tendes de Cullera i va recordar la importància de què els veïns compren en el seu poble per ajudar a la creació de llocs de treball i millorar l’economia local. Al mateix temps, Albiñana també va destacar que preparar tot aquest programa d’activitats ha suposat un gran esforç, ja que des de fa mesos l’associació està treballant de valent per oferir els millors Nadals.
En la mateixa línia, l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, destacà l'aposta de l'ajuntament per la promoció comercial per tercer any consecutiu en el període nadalenc. Tot açò amb l'aportació de recursos municipals per a la dinamització de l'activitat dels comerços de Cullera, amb l'objectiu de què els veïns aposten per fer les seues compres en el municipi i d'aquesta manera contribuïsquen a la generació de riquesa i llocs de treball.
Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pere Manuel, recalcà la bona relació existent entre el consistori i els comerciants i va posar en relleu que tant ACECU com l'ajuntament treballen en la mateixa línia per a reactivar el comerç local.
Activitats al Nadal
Així, ACECU ha organitzat tot un fum d’activitats infantils per promoure el consum a les tendes. Jocs inflables, contacontes, espectacles de màgia, un scalextric, globoflèxia, un planetari, pintacares, taller natura, etc. són un resum de les activitats que es celebraran aquest Nadal a Cullera i que tindran lloc als barris de Sant Antoni, la plaça Andrés Piles, el Mercat i el Raval.
Entre els inflables dels que podran disfrutar els xiquets cal destacar l’inflable laberint, el de Bob Esponja i la casa del Pare Noel, entre d’altres.
Algunes de les activitats són gratuïtes i, per a disfrutar de la resta d’activitats, es poden aconseguir tiquets comprant en els comerços que formen part de l’associació. A més, també hi hauran tiquets a la venda (a un preu de 2 euros) en les tendes que estan situades prop de les activitats.
I és que l’objectiu és potenciar el comerç local, animar a que la gent faça les seues compres de Nadal a Cullera i evitar la fuga de clients cap a altres àrees comercials.
Altre plat fort serà l’arribada del Pare Noel al Mercat de Cullera el diumenge 24 de desembre de 11 a 14 hores. El Pare Noel viatjarà des de Lapònia directe al nostre poble perquè els xiquets puguen entregar-li la carta amb els seus desitjos i explicar-li que és el que volen per a aquest Nadal.
Des d’ACECU també conviden a tots els socis a que se sumen a aquesta campanya, ja que regalar alegria per als més menuts sempre és un bon regal per als clients.