Actualitat Cullera

Felicitació Nadalenca
Felicitació Nadalenca
13/12/2017
Felicitació de l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor


Estimats/des veïns/ïnes:
Ha arribat l'hora de tancar 2017 i reunir-nos amb els nostres éssers estimats per compartir unes jornades de convivència en harmonia i pau, disfrutant de la companyia d'aquelles persones que ho són tot a les nostres vides. Vaja per davant la meua més sincera felicitació nadalenca i els millors desitjos per a l'any 2018 que anem a encetar. Un record també molt especial per aquells que estan lluny i els qui han iniciat el seu camí a Ítaca. Sempre esteu i estareu als nostres cors.
Precisament, l'any que ara deixem enrere ha estat guiat per una idea: fer de la nostra una ciutat amb cor. Un cor que bombeja fort i amb vitalitat. Un cor que sent, estima i s'emociona. Un cor gran i obert a tots. Un cor, en definitiva, que ens fa sentir orgullosos del que som i estem aconseguint.
En el centre de les nostres prioritats sempre hem ficat la millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans. Enguany hem aconseguit consolidar les polítiques de rescat de persones, la milloria econòmica de l'Ajuntament i les polítiques de foment de l'ocupació per fer de la nostra una societat d'oportunitats.
Sabem que encara queda molt camí per recórrer, que les dificultats seguixen sent moltes. Però tenim la determinació demostrada estos dos anys per seguir superant els obstacles i contribuir a fer que les aspiracions legítimes de la majoria social siguen complides.
L'any vinent ens depara més reptes. I estic convençut que prompte podrem anunciar novetats importants i per tots esperades les quals suposaran un canvi substancial en la nostra ciutat i una millora de la nostra qualitat de vida.
Mentrestant, vull aprofitar l'oportunitat que em brinda l'Expressió per demanar els cullerencs i les cullerenques que seguim treballant junts, bategant com un sol cor. La història ens està demostrant que quan som capaços d'anar tots a una, aconseguim ser un poble increïble que aconseguix tot allò que es proposa.
Este 2018 ha de ser una mostra més d'això. Com a poble i també com a individus hem de tractar de ser un poc millors cada dia. Perquè el progrés social i personal seran el triomf d'eixe cor que totes i tots compartim: Cullera.
Bon Nadal i millor 2018!
Jordi Mayor