Actualitat Cullera

Celebració de Tots Sants a Cullera
Celebració de Tots Sants a Cullera
14/11/2017
Flors i multitud de veïns. Esta ha estat la imatge que oferia el Cementeri de Cullera amb motiu de Tots Sants. I és que multitud de veïns mantenen la tradició d’adreçar les làpides dels seus éssers volguts que ja no es troben amb ells, amb un únic objectiu: retre'ls homenatge en el dia de Tots Sants. Una jornada en que els qui no estan continuen ben presents en la memòria dels seus familiars que es desplacen fins al cementeri per dipositar rams de flors i visitar-los.

Com tots els anys, amb motiu d’esta  festivitat, l'ajuntament  va tornar aposar a la disposició dels veïns un autobús gratuït per a arribar fins al camp sant amb eixides i tornades  des del Far i des de  la plaça del Mongrell fins al mateix cementeri, durant els dies 31 d'octubre i 1 de novembre.
A més, es va ampliar l’horari del camp sant, que amb motiu de Tots Sants va estar obert ininterrompudament de 9 del matí fins a la posta del sol.
A més, al 2017, per segon any consecutiu, s’ha regulat la venda de flors en el cementeri municipal i s'han disposat uns kits de neteja en les cantonades dels departaments per tal de facilitar la neteja de les tombes i les làpides.