Actualitat Cullera

II Matinal Motera Ciutat de Cullera atrau a 2.000 participants
II Matinal Motera Ciutat de Cullera atrau a 2.000 participants
14/11/2017
El “stunt rider” Emilio Zamora va fer vibrar d'emoció al públic amb les seues acrobàcies. Motoristes procedents de Madrid i Sevilla van acudir a la trobada.

Cullera és una ciutat 100% motera i que, a més, aconsegueix atraure a afeccionats de les dues rodes de diferents racons d'Espanya. La II Matinal Motera Ciutat de Cullera va ser tot un èxit i més de 2.000 persones van acudir a aquest esdeveniment, que va estar organitzat per la falla del Raval i el Motoclub Cullera.
Des de primera hora del matí, el passat 29 d’octubre, els assistents van omplir els carrers del barri del Raval, on els veïns van poder veure espectaculars motos com les Harley Davidson, Triumph, Yamaha, Kawasaki, etc; a més de motos antigues. El públic va vibrar amb les acrobàcies del “stunt rider” Emilio Zamora i els assistents també es van fotografiar amb el pilot cullerenc del FIM CEV Repsol, Vicent Pérez i el pilot de superbikes, Xavi Forés..
Una altra de les activitats que feia especialment atractiva aquesta matinal va ser la volta que van donar els motoristes a tota Cullera, passant així per enclaus tan espectaculars com la costa rocosa del Far o la carretera de la zona de Cap Blanc, que té unes meravelloses vistes a tota la badia.
Com a curiositat, també va haver-hi un “barbershop”, és a dir, un perruquer que va fer arranjaments de barbes i bigotis als moters. A més, es va celebrar una exposició de motos clàssiques i motos custom, un mercat ambulant de roba i accessoris moters i un esmorzar multitudinari.
Acrobàcies moteres
A destacar, entre les moltes activitats que es van organitzar, l'actuació del stunt rider Emilio Zamora, que va emocionar al públic amb les seues acrobàcies. Especialment emotiu va ser quan Zamora va homenatjar al 12+1 campió del món, Ángel Nieto, mort aquest passat estiu.
Així, en una de les acrobàcies de Zamora es van tombar a terra 12+1 dels assistents i, després d'impulsar-se per una plataforma, Zamora va saltar sobre ells. De fet, en aquesta matinal també va haver-hi una xicoteta exposició amb fotos antigues que mostraven diferents carreres que es van celebrar fa anys a Cullera i en les quals va participar Nieto.
A més d'aquests sentits homenatges, Zamora també va fer gaudir al públic realitzant acrobàcies amb foc, disparant una traca i donant els seus famosos “besets” a dos de les assistents amb la moto completament en vertical.
Des de la falla del Raval es van mostrar molt satisfets amb el resultat d'aquesta matinal i van assenyalar que la convocatòria va ser tot un èxit, ja que van venir fins a moters de Madrid i Sevilla. De fet, la comissió fallera es va bolcar en l'organització de l'esdeveniment. També el president del Motoclub Cullera, el conegut Salvador Gascón, va fer un balanç molt positiu. “Cullera sempre ha sigut referent en el món de les dues rodes i cada vegada que hem organitzat un esdeveniment d'aquest tipus els motoristes no han dubtat a venir”, va dir Gascón.