Actualitat Cullera

Cullera acull al novembre la trobada nacional de cotxes elèctrics Tesla
Cullera acull al novembre la trobada nacional de cotxes elèctrics Tesla
14/11/2017
La ciutat ja compta amb quatre punts de càrrega per a vehicles no contaminants, dels pocs que existixen a la Comunitat Valenciana. Cullera serà el pròxim 18 de novembre seu de la trobada nacional de vehicles elèctrics Tesla, la marca nord-americana referent en tot el planeta dins del seu sector. L'anunci l'ha fet l'alcalde, Jordi Mayor, qui s'ha mostrat satisfet per l'arribada d'este esdeveniment a la ciutat: «Després de diversos mesos de negociacions hem aconseguit que es faça a Cullera, la qual cosa ens ompli de satisfacció perquè seguim treballant perquè el nostre municipi es convertisca en una destinació per a la celebració de congressos».

L'esdeveniment, denominat Tesla Owners Espanya, servirà perquè els propietaris d'esta prestigiosa marca duguen a terme el seu congrés anual i a més acosten als cullerencs i als seus visitants estos vehicles d'alta gamma i els beneficis de la mobilitat sostenible.
«Tesla és en si mateix un atractiu per als amants del motor i açò comportarà que fins a Cullera s'acosten molts curiosos amb ganes de vore de prop els cotxes», ha detallat Mayor. En eixa línia, la màxima autoritat local ha posat en relleu els valors de sostenibilitat ambiental que representa la marca i ha avançat que en el marc de l'esdeveniment es desenvoluparan tallers de promoció i ús dels vehicles no contaminants.
Cullera ja compta en estos moments amb quatre punts de recàrrega de vehicles elèctrics, dos de Tesla i sengles de la firma francesa Renault. Els carregadors de Tesla són els únics que existixen a la Ribera, ja que els més propers estan a València o Dénia.
Exposició
Amb motiu de la trobada, el passeig Doctor Alemany acollirà una exposició de 40 vehicles mentre que altres tres se situaran en els Jardins del Mercat perquè qui ho desitge puga conéixer-los per dins i viure l'experiència Tesla.
L'esdeveniment congregarà més de 200 propietaris i tindrà una part lúdica amb visites turístiques pel nucli antic, barri del Pou i el Castell. Ja a la vesprada, l'Hotel Cullera Holliday acollirà tallers pràctics de la marca. La jornada conclourà amb un sopar de gala.
La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Cullera, dirigida per Javier Cantos, treballa també en altres congressos que tindran lloc al llarg del pròxim any.
Cullera, centre de congressos atractiu
Les bones connexions amb València, l’existència d’espais públics i privats idonis per a la realització de congressos, un gran nombre d’allotjaments i una extensa oferta turística i d'oci complementària, a més d'un clima extraordinari són factors clau perquè Cullera siga triada per a la celebració de congressos, segons ha apuntat l’alcalde. Així mateix, el fet que estes trobades es produïsquen en temporada baixa suposen un al·licient per a la desestacionalització del sector turístic.
Més sobre Tesla
Tesla és una empresa nord-americana que dissenya, fabrica i ven vehicles elèctrics i components de vehicles elèctrics. Cotitza en borsa de valors Nasdaq sota el símbol Tesla. En el primer trimestre de 2013, va registrar beneficis per primera vegada en la seua història i la seua perspectiva de futur és positiva a causa de l'expectació que han generat els futurs models Tesla Model X i Tesla Model 3 i la construcció d'una gran fàbrica de bateries. A principis d'abril de 2017 ja té una capitalització borsària que ronda els 47.800 milions de dòlars, superant així la valoració de Ford Motor Company (44.900 milions).