Actualitat Cullera

Compactes confiscats
Compactes confiscats
14/09/2017
Confisquen a Cullera 3.000 discs compactes i DVDs, dos ordinadors i peces de roba falsificades

Agents de la Guàrdia Civil han confiscat a Cullera 3.000 discs compactes i DVDs, dos ordinadors i peces de roba falsificades en el marc de l'operació "Armarium". Un operatiu que ha acabat amb la detenció d’un home per un suposat delicte contra la propietat industrial i un altre de desobediència greu a l'autoritat.Segons informa la Guàrdia Civil, el sospitós, d'origen senegalès, va ser detingut el passat 16 d’agost, quan circulava en una bicicleta i amb una motxilla de grans dimensions que va tirar en veure els agents, donant-se a la fugida.
El detingut, que presumptament duia a terme les falsificacions en el seu propi domicili, va ser detingut uns minuts més tard després d'un forcejament en una residència d'ancians, on va intentar amagar-se sense èxit.
La Guàrdia Civil pretén, amb actuacions com esta, eradicar el comerç de còpies falsificades il·legalment, que interfereixen en el correcte funcionament dels llocs de venda legals. Amb esta operació ja en són més de vint els detinguts per este tipus de delictes a Cullera al llarg de l’estiu.