Actualitat Cullera

L’Associació de Lluita Contra el Càncer ret homenatge pòstum a “Sabateret”
L’Associació de Lluita Contra el Càncer ret homenatge pòstum a “Sabateret”
14/07/2017
El darrer 30 de juny, va tindre lloc una nova gala benèfica a favor de la Lluita Contra el Càncer, a l’Auditori del Mercat de Cullera, organitzada per l’Associació Local de Lluita Contra esta malaltia (AECC de Cullera) i en la qual es va retre un emotiu homenatge pòstum a Pepe Oliver (Sabateret), qui en els últims anys havia col·laborat desinteressadament amb el seu art musical en la lluita contra el càncer.

Igual que en altres edicions, la primer apart de la gala va estar a càrrec de Mª Encarna Falcó i Amparo Cutanda que s’apoderaren de l’escenari captivant el públic amb les seues actuacions, junt amb les actuacions i balls de Lolin Aura, Paco Navarro i Antonio Ruiz (El Soro II).
La principal novetat enguany va ser el fil conductor de tota la gala, que va repassar al detall la biografia de Pepe Oliver, unint els temes musicals interpretats amb moments destacats de la que va ser la vida del reconegut músic.
En acabar la primera part de la gala, la viuda de “Sabateret”, Carmen Nuñez, va rebre de mans de la presidenta de l’Associació de Lluita Contra el Càncer de Cullera, Maribel Vallet una placa en reconeixement al treball i suport rebuts pel flautista, i un ram de flors, com a mostra simbòlica de l’homenatge pòstum que este col·lectiu cullerenc va voler fer-li a un home que durant els últims anys de la seua vida va estar molt vinculat a la causa, i que fa poc va morir de càncer.
La segona part  va comptar com sempre amb la veu de Paco Sapiña, i la participació de Maria Mohedano. En definitiva, la gala va ser tot un èxit, tant de participació de públic, que va exhaurir les localitats, com de participació dels artistes, i de col·laboradors que s’involucraren en l’event, com és el cas de Produccions Audivisuals CHOFRE.