Falles Cullera

Falla Raval de Sant Agustí
Falla Raval de Sant Agustí
14/12/2015
El passat dissabte 28 de Novembre la Falla Raval de Sant Agustí va cel.lebrar a la sala Santy de Cullera , la proclamació de les falleres majors i del president infantil.

L’ acte va començar amb un sopar de gala, seguit de l’acte de proclamació.
 La falla Raval aquest any ha volgut  fer partícip a la que serà la Cort d’Honor de la Fallera Major per a l’exercici 2016 a la vegada que ha recuperat  una tradició quasi oblidada en aquest acte.
Com es tradicional també vam voler comptar amb la presencia en aquest acte del grup d’abonades a les que se’ls va dedicar unes paraules d’agraïment pel seu esforç i dedicació ja que elles son un part imprescindible de la nostra falla.
Férem un xicotet recordatori de l’exercici passat, un exercici excel·lent i els vam donar les gracies als artistes, Toni i Juan, els quals estigueren presents en l’acte i que varen fer que aquesta comissió obtinguérem el  6e doblet que mai oblidarem.
A mes,  es va fer un homenatge en forma  de vídeo a uns representants inoblidables, Jose, Alma, Aroa i Manuel.
Però els  principals protagonistes d’aquest acte foren els nostres representants per a les falles 2016
Fallera Major: Merxe Ribera  i Garcia
Fallera Major Infantil: Shirley Jaijo i Vargas
President Infantil: Ferran Domínguez i  Alberola
Els quals van ser proclamats com a  màxims representants de la nostra comissió i als que el nostre president Enrique Nicola i Hernandez va fer entrega del pergamí acreditatiu de la nostra comissió. 
Va ser una nit especial on la festa estava mes que assegurada.
Enhorabona a tots!