Política Cullera

Mónica Oltra visita Cullera
15/05/2015
El passat dijous 23 d’abril, la candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra visità el nostre poble,

Mónica Oltra visita Cullera
El passat dijous 23 d’abril, la candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra visità el nostre poble, on acudí a un dinar realitzat a l’Ateneu Musical amb militants i simpatitzants de Compromís per Cullera, al qual assistiren un centenar de persones.
L’acte començà amb la intervenció d’Hugo Font, candidat a l’alcaldia de Compromís per Cullera, el qual indicà que si Compromís governa en Cullera, a partir de maig les primeres mesures aniran encaminades a ajudar les persones més necessitades; revitalitzar l’economia local apostant pels principals sectors econòmics de Cullera com són el turisme, el comerç local, l’agricultura i la pesca i, crear plans d’ocupació , per a cumplimentar l’ocupació creada pel sector privat.
Tot seguit prengué la paraula Mónica Oltra, candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana, la qual basà la seua intervenció en 2 parts.
D’una banda, a nivell nacional, volgué remarcar el moment que vivim els valencians i les valencianes d’emergència social i d’emergència democràtica. Segons Oltra <>. En este punt, la candidata ha volgut incidir en la necessitat de canviar les lleis i les persones que tenim al govern, perquè sense una cosa no es podrà fer l’altra.
La segona part de la intervenció de Mónica Oltra tractà sobre la necessitat d’aplicar mesures per a impulsar el turisme a Cullera, un sector clau en el nostre poble. Segons oltra <> i com a solució, proposà cuidar el patrimoni històric i natural per a atraure un turisme de qualitat.
Sobre els problemes de la indústria turísica senyalà que el visitant que respon a un < >, a més, la construcció massiva de segones residències, com podria ser el cas de Cullera, <> i Oltra considera fonamental cuidar l’entorn natural perquè el turisme de qualitat vol vore naturalesa i que el paissatge no estiga sobressaturat.
Aquestes declaracions van en la mateixa línia de la que han repetit en diverses ociasions els hosteleres de Cullera que aposten per implementar un turisme de qualitat no estacional.