Opinió Cullera

Al centre de salud de la Diagonal:
12/12/2014
El dimecres dia 26/11/14 vaig haver de deixar-me la feina, perquè després d’estar cridant per telèfon tot el matí, la meva dona al centre no obtenia resposta. Quan vaig arribar allí hi havien tres persones al mostrador i al preguntar em digueren que no havien pogut agafar el telèfon en tot el matí.


Després els vaig demanar una cita per llevar-li els 4 punts a la meua filla de dos anys, contestant-me que fins el dimarts no podría ser. Al final em donaren cita el divendres pel matí.
El divendres 28/11/14 a les 9:30 vaig acudir al centre de salud i vaig preguntar si anaven a tardar molt, em digueren que m’atendrien de seguida.
A les 10:50 em cridaren i la meua sorpresa va ser quan em diguerem que no tenien temps per a llevar-li els punts a la xiqueta i si els feia el favor de pujar a pediatría a veure si allí li’lis podien llevar.
Al pujar dalt a pediatría em digué: no tens hora i estem “a tope”! hi havien dos chiquets (un dins i un fora) dos pediatres i un infermer. Al final i després d’enfadarme un poc va ixir l’infermer i em va dir que passara i en un minut (no li va costar més) lo llevà els punts.
Pense que ja hi ha prou de reivindicacions en el treball. Nosaltres ja sabem que estem tots en crisi, i que la sanitat ha sigut objecte de moltes retalladles, però la gent no tenim culpa.
Una xiqueta de dos anys va estar, psicològicament feta pols tot el dia per la vostra culpa, per no ser professionals i per no tindre ganes de treballar.
Us recomane per a ser feliços que si no este a gust en la vostra feina que se la deixeu i done upas a la gent que tinga ganes de treballar.
Gràcies al sanitari que em va atendre i a tot el personal sanitari que defensa per damunt de tot el seu treball i la dignitat de les persones.
I us desitge un bon nadal a tots.
Jordi Bou Ortega