Actualitat Cullera

Gran nit de Sant Joan a Cullera
Gran nit de Sant Joan a Cullera
15/07/2011
La nit de sant Joan com ja ha ocorregut els darrers anys va reunir a la nostra ciutat milers de persones provinents de tota la província que volgueren passar la nit més curta de l'any a vora mar complint la tradició de demanar un desig botant les ones a les 12 de la nit. Enguany la festa ha coincidit amb pont festiu a Madrid i altres moltes comunitats, el que ha fet que l'afluència de gent haja sigut encara major.

Distintes associacions, col·lectius i comissions falleres celebraren la nit amb una àmplia oferta festiva. El carrer Madrid es va omplir un any més de gom a gom  amb motiu del sopar amb espectacle organitzat per la falla plaça Mongrell. A un preu de 15 euros els assitents pogueren gaudir d'un sopar a l'aire lliure i d'un show de drag queens a càrrec dels artistes de la sala Molino de Benidorm. També es va fer una foguera per als més menuts

El nombrós public asistent ho passà d'allò més be amb l'humor i  els números musicals d'este espectacle que s'ha convertit ja en una tradició d'esta comissió.

La falla el Raconet també celebrà la nit de sant Joan amb un sopar al carrer davant del casal. Els assitents pogueren  gaudir també de coca de llimonà i aigua llimó en esta festa a la qual la falla vol donar-li també un caire reivindicatiu i cultural.

La nit acabà amb  rock en la nostra llengua amb un concert dels cullerencs Ska band Malajunça i  del grup de Tavernes  Brossa de Riu.

Pero qui no va acudir a cap d'estes propostes va gaudir de la festa a la platja. Gent de totes les edats, grups d'amics, famílies,  passaren la nit a la platja, feren les tradicionals fogueres i per descomptat a les 12 de la nit es banyaren els peus i formularen el seu desig.

Enguany a més la festa comptava amb un alicient especial, la celebració d'una semifinal del concurs sona la dipu de rock a la platja. La diputació muntà un gran escenari on tocaren 3 grups per a concurs i Seguridad Social com estrelles convidades. Esta iniciativa va ser tot un èxit i van ser molts els que s'acostaren a gaudir de la música a  vora mar.

En definitva una nit molt especial la de Sant Joan d'enguany amb moltes opcions per  passar-ho be i una manera immillorable de començar l'estiu.