Actualitat Sueca

Salvador Campillo, del Grup Independent, nou alcalde de Sueca
Salvador Campillo, del Grup Independent, nou alcalde de Sueca
15/06/2011
Campillo, junt amb Baldoví (Bloc) i Vázquez (PSPV-PSOE), varen formalitzar el 27 de maig l’acord de govern davant els mitjans de comunicació

El candidat pel Grup Independent Perelló i Mareny, Salvador Campillo, serà finalment l’alcalde de Sueca després de l’acord aconseguit la nit del 26 de maig amb l’anterior primer edil, Joan Baldoví, del Bloc, i el candidat del PSPV-PSOE, Dimas Vázquez.

El matí del 27 varen compareixer els tres en roda de premsa per a explicar els motius que els han portat a aconseguir este pacte de govern. En primer lloc, l’actual alcalde Joan Baldoví, va insistir en la legitimitat de l’acord, “una legitimitat que li atorguen els 11 vots amb els quals comptarà el nou alcalde”. També va assenyalar que “des del Bloc hem sigut molt generosos al cedir l’alcaldia, però enteníem que era el millor per a Sueca. El nostre objectiu era continuar treballant per la nostra ciutat. Hem demostrat no tindre afecció al silló de l’alcaldia, sinó que el que volem és continuar governant per a millorar Sueca, ja siga com a alcalde o com a regidor en este cas”. Baldoví va posar al servei del nou govern municipal “tota la meua voluntat, intel·ligència i experiència. Treballaré sempre des de l’honradesa i la lleialtat al nou alcalde perquè este pacte funcione”. “Ha sigut un honor ser l’alcalde de Sueca i ara, com a regidor, continuaré sent la mateixa persona i estaré ací per a tot el que se’m requerisca”.   

Per la seua banda, Dimas Vázquez, va voler agrair als seus votants, i sobretot als seus nous socis de govern, la confiança que han depositat en ell. “Anem a treballar de valent i a no defraudar a la nostra ciutat”. Vázquez ha reconegut que van rebre ofertes des del Partit Popular, inclús de repartir-se l’alcaldia en estos quatre anys, però ha assenyalat que “seria un pacte semblant a la unió entre l’aigua i l’oli, però hem demostrat també no tindre afecció al silló de l’alcaldia”. 

En últim lloc, va intervindre el nou alcalde de Sueca, Salvador Campillo, qui es va mostrar molt il·lusionat i confiat en que serà una bona legislatura per a Sueca. També va tindre paraules d’agraïment per als seus socis, Joan i Dimas. “Era una oferta que no podia rebutjar i estic convençut que, amb esta mescla d’experiència i sàvia nova, Sueca anirà cap avant. Serà una legislatura molt dura, haurem de treballar quasi únicament amb els nostres propis mitjans, però amb il·lusió i moltes ganes de treballar, Sueca ho notarà. Vull agrair especialment a Joan Baldoví l’esforç que ha realitzat”. Campillo també ha afirmat que “encara és prompte per a parlar del repartiment de competències, però estic plenament convençut que no hi haurà cap problema”.