Esports Cullera

L'exseleccionador de rugby d'Escòcia estigué a Cullera
L
15/09/2012
Del 10 al 12 d'agost estigué a Cullera Frank Hadden, exseleccionador d'Escòcia de rugby de 2005 a 2009 i una autoritat mundial en este esport, on la selecció escocesa és una de les millors de tot el planeta. Gràcies als contactes de TRI (Trust Rugby International), es va poder aconseguir la presència de Frank Hadden, qui va fer un curset que comptà amb l'organització de TRI i del Cullera Forval Rugby Club.

La primera sessió formativa del curset es va titular "Planning to win" (Planificant per a guanyar), on Frank Hadden va fer una revisió de la seua carrera com a entrenador i la seua filosofia d'entrenament. Es va tractar d'una sessió teòrica. L'endemà es passà a la part pràctica i s'analitzà el joc per fases i el joc expansiu.
Tots els entrenador que feren el curset, que comptà fins i tot amb presència del seleccionador espanyol sub17 i inclús d'entrenadors de Gibraltar, a part d'un bon contingent d'entrenadors del Cullera Forval, destacaren el nivell del ponent. També participaren jugadors convidats que exemplificaren les jugades proposades, per tal d'estudiar millor les diferents situacions de joc.
En l'actualitat Frank Hadden treballa en projectes per a desenvolupar el rugby en tot el món. En definitiva, una visita de luxe a Cullera.
OVAL
http://rugbycullera.blogspot.com