Esports Cullera

Nova etapa al CF Cullera: Fernando Palero, nou president del Club
Nova etapa al CF Cullera: Fernando Palero, nou president del Club
12/07/2019
Fernando Palero (president); Miguel Torres (vicepresident 1r); Jose Luis Renart (vicepresident 2n); Carlos Marí (vicepresident 3r); Alfredo Grau (tresorer); Enrique Sanz (secretari); i els vocals Encarna Aguado; Luis Bermejo; José Fernández; David Iznardo; Antonio Miguel; Leonardo Molla; David Nicola; Bernardo Ripoll; Rosa Solanes i Antonio Vidal.

El passat 24 de maig es va celebrar l’Assemblea de socis del club per tancar la temporada 2018/19 i, una vegada presentat el balanç econòmic i esportiu, el president Jose Mª. López va comunicar als socis la seua decisió de no seguir al capdavant del club per motius personals, convocant-se eleccions a la presidència del CF Cullera i obrint-se un termini de 15 dies per a la presentació de candidats.
El divendres 7 de juny es tornava a reunir l’Assemblea de socis per elegir President i, tot i que inicialment no hi hagué cap candidatura, durant la sessió i després de diverses intervencions i debats, FERNANDO PALERO RICO va ser elegit, per unanimitat, nou president del Club de Futbol Cullera.
Una setmana després quedà constituïda la nova Junta Directiva, formada pels següents socis: Fernando Palero (president); Miguel Torres (vicepresident 1r); Jose Luis Renart (vicepresident 2n); Carlos Marí (vicepresident 3r); Alfredo Grau (tresorer); Enrique Sanz (secretari); i els vocals Encarna Aguado; Luis Bermejo; José Fernández; David Iznardo; Antonio Miguel; Leonardo Molla; David Nicola; Bernardo Ripoll; Rosa Solanes i Antonio Vidal.
Una nova directiva que ja ha començat a treballar amb moltes ganes i il·lusió, preparant la nova temporada, per tal de dur el club endavant, estabilitzar-lo i aconseguir que torne a ser un referent del futbol regional valencià.
Per encarar aquesta nova etapa, i pel que fa a l’Àrea Esportiva, era indispensable la renovació del cos tècnic, que acabà amb èxit l’anterior temporada. La continuïtat de MARIO MÉNDEZ, com a entrenador, i de DAVID IZNARDO, com a segon i preparador de porters, ha sigut la primera gran decisió de la nova junta directiva, i ja està treballant-se en la confecció de la plantilla 2019/20, en la que es pretén continuar amb la línia dels anys anteriors i que estiga formada per un alt percentatge de jugadors locals.
En l’àrea Econòmica, ja s’ha posat en marxa la campanya d’abonaments 2019/20, amb temps suficient per aconseguir augmentar la massa social del Club. Amb aquest objectiu s’han creat 3 tipus de passes: el REDUIT, per a socis jubilats i aturats, i col·laboradors (no socis), al preu de 20€; el GENERAL, per a socis, amb dret a veu i vot en les assemblees, al preu de 30€; i el HONORÍFIC, per a directius i socis d'honor, al preu de 50€.
Altre capítol important, dins aquesta àrea, en el que la directiva està apostant fort, és la renovació i ampliació de convenis de patrocini amb diferents empreses locals, gràcies a les quals podrem aconseguir els objectius marcats.
I per que fa a l’Àrea Social, a més de l’augment de massa social, la nova directiva considera molt important la presència del CF Cullera a les xarxes socials, premsa i demés mitjans de comunicació, que ens permeten arribar a tots i que tots es senten involucrats amb el nou projecte.
A més, ens hem posat en contacte amb ex jugadors del Club, per intentar recuperar, ja per a aquesta temporada, l’equip de VETERANS del CF Cullera i de cara a pròximes campanyes, també l’equip femení, que fins fa uns anys teníem.
Des d’aquest periòdic local, fem una crida i convidem a tots els aficionats al futbol a que s’apropen al camp per recolzar al nostre Club de Futbol Cullera, un club que en pocs anys serà centenari, i que enguany celebra els 75 ANYS DEL CAMP DE FUTBOL “AÉRIA”.
NECESSITEM EL VOSTRE RECOLZAMENT… VOS ESPEREM A TOTS EN L’AÉRIA !!!#ForçaCFC
La directiva del CFC