Esports Cullera

Club Halterofília Cullera
Club Halterofília Cullera
12/07/2019
Els jóvens del Club Halterofília Cullera arrasen en la Final dels Jocs Esportius de La Generalitat Valenciana

El dissabte 22 de juny es va celebrar a Gandia la Final dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, on van participar membres del Club Halterofília Cullera en la categoria aleví, i concretament en la modalitat de tècnica.
Com no podia ser d’altra manera, ja que al llarg de tot l’any ha estat encapçalant la classificació en totes les jornades, i des de la primera, acabà alçant-se amb el títol de campió de la Comunitat Valenciana dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana 2018/2019, JUAN JOSÉ MORENO SANTIAGO, un atleta amb una gran projecció. Malgrat la seua curta edat, Juan José Moreno Santiago ja porta molts títols en el seu palmarès , entre els que hi ha que destacar el de Subcampió d’Espanya i Campió de la Comunitat Valenciana.
Altre atleta que va aconseguir un magnífic resultat va ser EMILIO MORENO HERNÁNDEZ , que va aconseguir la tercera posició dels Jocs Esportius;  i també DAVID FAYOS COBO, que malgrat no poder haver participat en una de les jornades que sumaven punts per a la final, va aconseguir encara la quinta posició.
Mencionar també la participació de l’atleta més xicotet del club, ROGER FAYOS COBO, que amb només cinc anys va debutar en aquesta final, fent una competició molt digna.
Un magnífic paper dels més menuts del club tenint en compte que les puntuacions en aquest tipus de competició es donen per la correcta execució de la tècnica i no pels quilos alçats, la qual cosa és molt subjectiva depenent de qui ho puntua.
Club Halterofília Cullera