Cultura Cullera

«Mediterrània-ment», IX Exposició Artística de K-lidoscopi
«Mediterrània-ment», IX Exposició Artística de K-lidoscopi
12/07/2019
La IX Exposició Artística de l’associació cultural K-lidoscopi, sota el títol «Mediterrània-ment», ha tacant el seu cicle recentment a Cullera. La mostra, que es va poder vore a Sueca i Tavernes de la Valldigna, els mesos d’abril i maig, respectivament, ha recalat a la Sala d’Exposicions de la Casa de l’Ensenyança de Cullera del 6 al 16 de juny.

Manola roig, Rosa Serra i Juan Ramón Aragó van organitzar i planificar esta exposició que evocava el mediterrani com a paisatge, com a espai geogràfic, però també com a cultura, llum i color amb tots els seus matisos.
Cada artista amb diverses tècniques: oli, pastel, mosaic, fotografia i escultura, va plasmar la seua idea de mediterrani i, encara que molts van coincidir en l’aspecte lúdic de la mar, no es va deixar de banda el drama de la immigració que alguns artistes denunciaren amb la seua obra.
En l’acte inaugural, Rosa Serra, va recitar dos poemes composats per a l’ocasió: “Mars” i “Vaixells de paper”.
Ana Auñón, Bernat Roman, Carmen Signes, Cristina Giner, Crome Artist, Empar Cabrera, Fina Sendra, Francisco Catalá, Jesús Martín-Lorente, Jordi Piris, Jose Plaza, Juan Ramón Aragó, Manola Roig, Roberto Orallo, Rosa Serra, Vicent Felis, Vicent Matoses i Xaro Bonilla han sigut els artistes que han participat de la IX Exposició Artística de K-lidoscopi.