Falles Cullera

Canvi de Vares de la Junta Local Fallera de Cullera
Canvi de Vares de la Junta Local Fallera de Cullera
12/07/2019
El passat 28 de juny, la Junta Local Fallera de Cullera va celebrar el tradicional Canvi de Vares. Aquest es realitza any rere any amb l'objectiu d'acomiadar a tots aquells que han estat treballant al món faller durant l'exercici 2018/2019 i per a donar la benvinguda a aquells que treballaran per les falles, durant l'exercici 2019/2020.

Un dels punts més emotius de la nit, va ser quan Susi Melià, com a presidenta executiva dels dos exercicis passats, es va acomiadar de totes les comissions falleres, així com de l'equip de treball, que l'ha acompanyat durant aquests dos anys.
Seguidament, vam donar la benvinguda a qui serà el President Executiu de la Junta Local Fallera de Cullera per als dos pròxims exercicis: José Luis Renart. Aquest ens va motivar per a treballar de valent per les falles i junt amb el seu equip de treball es va comprometre a mantenir les falles de Cullera com la millor cultura, tradició i festa del món.
Finalment, volem donar les gràcies i l'enhorabona a tots aquells que han decidit formar part de les falles de Cullera i animar-los a gaudir d'aquesta festa al màxim.
JLFC