Cultura Cullera

S.CU.D.A.M.M.
S.CU.D.A.M.M.
12/07/2019
El passat dia 6 de Juny va ser especial per a la nostra societat, ja que tingué lloc en la nostra seu l’homenatge a una persona molt volguda i molt vinculada a la nostra banda.

Parlem del qui ha sigut president durant  8 anys consecutius, actualment dels components més veterans que queden en actiu, Antonio Hervás i Tortosa. L’actual president, Enrique Gascó i Canet tingué l’honor de entregar-li una placa commemorativa, per tots aquests anys de presidència, per la seua tasca i labor. Cal dir que va ser una vesprada molt agradable on totes i tots els assistents disfrutarem d’un xicotet berenar en molt bona companyia.
Sols em queda dir, en nom de la nostra societat, GRÀCIES! Gràcies de tot cor per tot el treball, esforç i dedicació. Moltes gràcies per tot, Toni.
I després d’aquest acte d’acomiadament de la presidència, el dia 8 de Juny, tingué lloc el dinar de germanor que realitzem tots els anys. Aquesta celebració es portà a terme al Bar Restaurant El Prado, on autoritats locals, músics i simpatitzants ens reunirem per gaudir del tancament d’un any ple d’esdeveniments, certàmens i altres actes protocol·laris. Aquest esdeveniment sempre és un gran moment de reunió per a totes i tots aquells que disfrutem de la música de marxa.
I finalment, el passat dia 27 de Juny, al Bar Capri,es realitzà la reunió extraordinària per tancar l’exercici 2018-2019, on es va decidir que Enrique Gascó seguirà ostentant la presidència de la SCUDAMM el proper any.
Per acabar, sols m’agradaria recordar a totes aquelles persones que estiguen interessades en participar en aquesta societat que poden dirigir-se a la nostra seu dimarts i dijous de 19:30 a 21:00h. Podeu trobar-nos junt a la carretera CV-5040, enfront de la ferreteria Calabuig.
Podreu trobar més informació al nostre correu electrònic scudamm@gmail.comi Facebook o als telèfons (676.43.52.03  Kike) i (655.79.33.09 Maiquel).
AMUNT S.CU.D.A.M.M.