Col·laboracions Cullera

BALADRE celebra la Festa de Sant Joan
BALADRE celebra la Festa de Sant Joan
11/07/2019
Com ja és tradicional, l´Associació BALADRE hem celebrat la Festa de Sant Joan amb la cremà de la nostra Foguera, este any el dia 20 de Juny. Una foguera xulíssima, que els nostres usuaris estigueren preparant, amb tota la il·lusió del món, durant les últimes setmanes i que va encantar a tota la gent que ens va acompanyar en la festa.

Volem agrair molt especialment la col·laboració de l´artista faller, Joan Simó i el treball incansable dels nostres monitors, Marta i Ernest. També expressar el nostre més sincer agraïment a la Colla de tabal, dolçaina i danses, i a la Muixeranga de Cullera, que un any més han estat amb nosaltres. Agraïment que fem extensiu a tota la gent que va vindre a gaudir de la festa: autoritats, Associacions, socis, familiars i amics de Baladre, i ciutadans en general. Per a la nostra associació és una enorme satisfacció sentir-nos tan acompanyats.
Desprès de participar en els balls i d'aplaudir la muixeranga, cremàrem la foguera i finalitzàrem la festa amb aigua llimó i coca de llimonà, obsequiada pel forn artesà Camarena i per alguns dels nostres socis.
BON ESTIU per a totes i tots!