Actualitat Cullera

Adéu i Gràcies
Adéu i Gràcies
11/07/2019
Comiat amb motiu del tancament de L'Expressió

Fa més de 28 anys un grup d'amics vam pensar que a Cullera li faltava un mitjà de comunicació independent i veraç, capaç de contribuir al desenvolupament social i cultural de la nostra ciutat, i que estiguera al servei de tots els ciutadans.
Vam fer tots els estudis possibles de viabilitat contactant amb múltiples persones, entre les quals es trobaven els polítics locals. La nostra idea va tindre una gran acceptació per part de tots, societats, agrupacions, clubs esportius, falles, etc. i això ens va animar a arrancar amb el projecte sense pensar massa en el cost del mateix.
Com tots teníem el nostre treball, el prenguérem com un "hobbie", realitzàvem les nostres escomeses en el temps lliure i sense obtenir cap remuneració econòmica, cosa per la qual L'Expressió va poder començar i mantenir-se durant tants anys.
Hem passat moments dolents i menys dolents, però ha arribat el moment en què no podem continuar amb esta tasca, que si bé ja de per si és difícil, el mantenir una imparcialitat entre dretes i esquerres, religiositat i ateisme, opinions i creences, etc. ., ho és encara més. Hem publicat tota mena d'articles sense excepció i per això hem estat criticats per uns i lloats per altres, significant amb això que estàvem bastant centrats.
L'Expressió deixa de publicar-se per motius de salut, així com econòmics, en no poder substituir la persona que amb el seu treball feia possible l'edició d'este periòdic.
Però no volem acomiadar-nos sense agrair a totes les entitats, col·laboradors, lectors i amics, la seua confiança i suport que no ha cessat en cap moment, sabent agrair la nostra feina.
I també volem agrair molt especialment a totes les empreses i comerços, que durant estos 28 anys han estat publicitant-se, ja que gràcies a ells L'Expressió ha existit.
Són moltes les persones que han col·laborat perquè L'Expressió poguera veure la llum i es mantinguera, tantes que no és possible esmentar a totes i no voldríem oblidar-ne a cap, pel que ens obliga a dir que "L'Expressió va ser un èxit de tots ".
Ens dol acomiadar-nos, però no sense abans afegir que si algú volgués continuar amb l'escomesa de mantenir la publicació, tindria tota la nostra ajuda.
Gràcies i Adéu 28 anys després.
L'Expressió