Actualitat Altres Poblacions

Tot a punt per la VI edició de la Fira
Tot a punt per la VI edició de la Fira
14/06/2019
Al Mareny de Barraquetes ja està tot a punt per a la VI edició de la Fira “Tasta el Mareny”, una fira gastronòmica i de turisme, on els visitants aprofiten per a tapejar i delectar-se tant amb productes locals com de fora.

De fet, en els anys que duu la fira, l’embotit d’Utiel, de la mà de la carnisseria Isidora, ja és un habitual. També hi haurà un estand de menjar brasiler, les millors tapes locals, etc.
Tampoc faltaran, com ja ho feren l’any passat empreses de serveis, com ara Autos Sueca, que sorprengueren amb una exposició de cotxes.
Al igual que en edicions anteriors, els organitzadors de la Fira "Tasta el Mareny" han previst activitats tots els dies per a animar a la gent, hi hauran dansades populars el divendres en la inauguració i el diumenge pel matí, animació per als xiquets, i un musical a càrrec de la Falla Plaça Lepanto de Benetússer, música ambiental, i molt més.
L’alcalde del Mareny de Barraquetes Jordi Sanjaime, ha destacat la importància que està adquirint “Tasta el Mareny”, que any rere any està consolidant-se com a una de les fires amb més participació de la comarca, i que enguany tindrà lloc del 21 al 23 de juny.