Política Cullera

Agraïment del Partit Popular
13/06/2019
Des del Partit Popular de Cullera volem agrair a totes aquelles persones que durant el passat diumenge 26 de maig, van dipositar la seua confiança en aquest Partit, un partit regenerat, actiu, fort i que ha fet molt per Cullera.

Malgrat haver obtingut uns mals resultats i haver perdut 2 regidors, seguim sent la segon força política del Municipi de Cullera. Tenim clar que ens heu manat una tasca: que fem una oposició forta, contundent i amb sentit comú. I així ho farem.
Treballarem molt dur, donant tot de nosaltres, com hem treballat estos tres últims mesos.
Ens sentim convençuts de que el partit sabrà estar a les dures i les madures, ja que es creix davant de les dificultats. Per la qual cosa treballarem amb il·lusió i responsabilitat per a recuperar la confiança de tots els que han deixat de confiar amb nosaltres.
Comença una nova etapa orgullosa amb el nostre passat i ambiciosa i amb il·lusió amb el nostre futur. El Partit Popular torna, després d'este mes de campanya electoral, a intentar reconquistar el cor de tot el Poble de Cullera.
Des d’estes paraules volem donar les gràcies als nostres Regidors electes Juan José Grau, Fernando Sapiña i Christian Cuenca i donar-li tot el nostre suport, forces i ganes per a seguir avant i començar a treballar des del primer dia per tots i totes les persones de Cullera, les que han votat al Partit Popular de Cullera, i les que no ho han fet. En definitiva: donar tot i contribuir per a fer de Cullera, un poble millor, com bé és mereix.
I com no, volem donar l´enhorabona al Partit guanyador, i al seu candidat per la seua àmplia majoria desitjant-li sort i que el seu nou govern porte a Cullera, on es mereix. Moltes gràcies. I continuarem treballant dur.
Per Vosaltres, Per Cullera