Esports Cullera

Rugbi:La selecció valenciana sub-18, tercera al Campionat d'Espanya celebrat a Cullera
Rugbi:La selecció valenciana sub-18, tercera al Campionat d
15/05/2019
Cullera va acollir el 27 i 28 d'abril el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-18 femení, on el combinat de la Comunitat Valenciana aconseguí la tercera plaça en un torneig on la selecció catalana s’alçà amb el triomf seguida de la Comunitat de Madrid. La selecció valenciana sub-18 femenina no ha pogut revalidar el títol

El combinat valencià dirigit per José Mendoza va començar de la millor manera. Primer va derrotar a Andalusia per 24-5, per a posteriorment vèncer al combinat de Castella i Lleó per 22-0, mostrant el seu poder a la primera jornada del campionat.
Seria el diumenge quan les trobades començaven a ser crucials. La primera trobada de la jornada dominical va començar amb un igualat xoc entre la Comunitat Valenciana i la de Madrid, saldat amb empat a 5. El repartiment de punts deixava en una posició negativa a les millors jugadores valencianes juvenils, que tindrien davant Catalunya un partit crucial.
Els cinc participants van competir a un partit entre tots per dilucidar el vencedor
El quart i últim partit de la competició seria davant Catalunya, selecció que anava a fer-se amb el trofeu de campió després de superar el quadre dirigit per José Mendoza per 5-19. D'esta manera, les catalanes es van endur la victòria en el Campionat d'Espanya sub-18, mentre que la selecció madrilenya va aconseguir el mateix rècord que les valencianes, però la diferència de punts va determinar que la segona plaça seria per a Madrid.
Així es va tancar un exitós Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-18 femení de rugbi amb un gran ambient a les grades i amb una magnífica organització portada a terme per la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Cullera .