Actualitat Cullera

Cullera ret homenatge a l'Encarnació
Cullera ret homenatge a l
15/04/2019
Cullera va celebrar el passat 24 de març la festivitat de la patrona, la Mare de Déu de l'Encarnació, amb diversos actes al Santuari del Castell.

Enguany es va avançar la festivitat al 24 de març, per a què foren més les famílies que durant el matí de diumenge pogueren participar en la Presentació de les xiquetes i xiquets a la Verge, i la seua inscripció en el llibre del Santuari.
Així, eixe dissabte, 24 de març, a les onze del matí va tindre lloc la tradicional presentació i benedicció dels xiquets a la Mare de Déu del Castell, i la posterior imposició de les medalletes, que al 2019 van ser atorgades per les Cambreres Lourdes Falcó Yago i Marian Aragó Diego, que estigueren acompanyades respectivament pels seus marits, José Trenzano Arocas i Enrique Sapiña Escolà.
D’altra banda, el dilluns 25 de març, a les sis de la vesprada, com mana la tradició, va tindre lloc la missa solemne al mateix Santuari del Castell, cantada per la coral de la parròquia de Sant Antoni. A la celebració se sumaren fidels i devots de la imatge de la Moreneta, i les associacions de Milícia i Custòdia, Milícia i Corte, i els Tauleters de 2019 (Jorge Vallet Falcó, Marcos Figueres Nuñez i Álvaro Montero Nebot). Al final de la missa es va procedir al tradicional besamans de la patrona.