Política Cullera

El PP de Cullera va presentar en la nova seu al seu candidat Juan José Grau
El PP de Cullera va presentar en la nova seu al seu candidat Juan José Grau
15/04/2019
El passat 11 de març el Partit Popular de Cullera va presentar al seu nou candidat a l’Alcaldia de Cullera, Juan José Grau Olivert, en la nova Seu Local dels Populars.

L'acte celebrat a les 20.00h va ser tot un èxit, ja que van assistir més de 200 persones contant tant els assistents a l'interior de la seua Seu, com els que es van quedar al Carrer, ja que es va instal·lar una televisió i altaveus fora de la Seu perquè tota aquella persona que volguera escoltar les intervencions dels dos candidats, ho poguera fer sense cap tipus de problema.
En la Presentació vam comptar amb la Presència de la Presidenta dels Populars de la Comunitat Valenciana i Candidata a la Generalitat Isabel Bonig, on va marcar com a dada molt important que si arriba a governar la Comunitat Valenciana cal suprimir l'impost de successions, el de patrimonis i que cal lluitar per millorar al 100% la Sanitat i l'Educació Valenciana reduint les llistes d’espera. Va fer una crida al poble de Cullera perquè es realitze el canvi que mereix i el Partit Popular torne a recuperar el Consistori des del pròxim 26 de Maig, enviant al PSOE de Cullera on es mereix, a l'oposició.
El Candidat a l’Alcaldia Juan José Grau va recalcar en el seu discurs que Cullera ha estat totalment paralitzada durant aquests quatre anys de legislatura i que ha arribat al Partit Popular de Cullera no solament per a sumar, sinó, per a multiplicar. Que entre tots podem aconseguir-ho i que per a això, haurem de treballar molt durant aquests dos mesos per a recuperar l’Alcaldia de Cullera.
La proposta de la nostra candidata a la Generalitat Valenciana Isabel Bonig és molt transparent:
1. Llevar l'Impost de Successions, rebaixar l'IRPF, l'ITP i l'AJD.
2. Retallar les llistes d’espera de la sanitat pública.
3. En l’educació que s’incloga l’anglès com a matèria obligatòria.
La proposta del nostre candidat està basada en l’ADN de la nostra candidata a la Generalitat Valenciana Isabel Bonig:
1. Retallar taxes municipals entre les que es troben el fem i el reciclatge.
2. Millorar els serveis públics de sanitat a Cullera.
3. Impulsar un correcte carril bici fent-lo com a connexió i ruta per tots els monuments importants de Cullera connectant-los en Tavernes i Sueca.
4. Incloure professors particulars en l’Arrabal, Casa de la Cultura i Sant Antoni per a reforçar als alumnes que el pares no puguen permetre’s pagar classes particulars.
5. Entre altres coses que impulsaran el turisme i faran créixer el nostre poble com mai s’ha aconseguit.